U NAREDNA TRI DANA: OVIM znacima već DUGO NE IDE U ŽIVOTU, ali će im BUDUĆNOST biti SJAJNA!-/

U NAREDNA TRI DANA: OVIM znacima već DUGO NE IDE U ŽIVOTU, ali će im BUDUĆNOST biti SJAJNA!-/

6 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Ono što vam treba je mir, opuštanje i jako puno odmora. Umor je učinio svoje i svoj organizam i tijelo morate nahraniti sa puno odmora. Vrijeme ćete provesti sa onima koje volite, a posebno će se ovim danima veseliti vaša voljena osoba. Ako ne želite ljubavne probleme, ipak malo bolje organizirajte vrijeme i posvetite malo više vremena partneru.

 

 

ŠKORPIJA

Iako niste zadovoljni poslom i primanjem, ipak niste ni pomišljali da bi otišli u inozemstvo u potragu za boljim poslom i većim financijskim primanjima. Pravo iznenađenje vam se sprema kroz naredna tri dana, jer ćete upravo dobiti ponudu koja će vam biti primamljiva. Razmislite, nemojte odmah odbiti.

 

 

STRIJELAC

Mir, opuštanje i puno odmora. To je ono što će najviše obilježiti naredna tri dana. Svakako vam je to i potrebno, jer imajte na umu da bi ovako mogli ugroziti i zdravlje. Provest ćete lijepe i ugodne trenutke u krugu i društvu najbližih i voljenih.

 

 

JARAC

Naredna tri dana će vam pogodovati i ono što ste planirali ćete i ostvariti. Dobra vijest za vas. Ne očekujte ništa više od toga i ne forsirajte. Za vikend se dobro odmorite i napunite baterije za novu radnu sedmicu.

 

 

VODOLIJA

Naredna tri dana provest ćete u mirnom tonu, bez previše stresa, lijepo i opuštajuće. Isto tako neće biti ni nekakvih iznenađenja. Možda i bolje da su prilično monotoni dani, ali ipak na svoj način lijepi, jer ćete se moći psihički odmoriti i provesti romantične trenutke sa voljenom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Ovaj zadnji period vam pogoduje, a tako će se nastaviti i kroz naredna tri dana. Otvarat će vam se nove i razne prilike u kojima ćete moći realizirati neke svoje planove. Za dane vikenda očekujte posjetu. Prijatelj, obitelj ili stari poznanik vam dolazi u goste.

Stranice: 1 2