DO KRAJA SEDMICE: OVIM znacima stižu iskreni razlozi za SREĆU, a OVOM znaku za ZABRINUTOST!-/

DO KRAJA SEDMICE: OVIM znacima stižu iskreni razlozi za SREĆU, a OVOM znaku za ZABRINUTOST!-/

5 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Bez obzira što se trenutno osjećate usamljeno, mnoge stvari bi se do kraja tjedne mogle promijeniti, jer će se mnogim pripadnicima vašeg znaka zodijaka otvoriti prilike za društveni život, a to je usko povezano i sa upoznavanjem novih osoba i u konačnici i za ljubav.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Kao zaštitnik prijatelja i obitelji i kao netko tko nesebično pomaže kada god je mogućnosti, ovaj put vaše namjere će dobiti sasvim jedno drugo značenje. Recimo da je to ona situacija kada nekome idete pomoći i onda  ispadne da što si bolji, ispadaš gori. Vrijeme je da neke ljude udaljite što dalje iz svog života. Onaj tko ne prepoznajte vaše dobre namjere i ko nema poštovanja, nije vrijedan nikoga, pa tako ni vas.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Koliko god vi to htjeli priznati ili ne, činjenica je da u zadnje vrijeme nista posebno zadovoljni i sretni. Upali ste u stanje monotonije i ne vidite način kako da to promijeniti, ali istina je da se ni ne trudite previše. Iskoristite ove dane za druženje sa dragim ljudima, ako ništa, barem ćete se opustiti.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Zadnji dani tjedna mogli bi vam donijeti stres, a i svađe. Stres će biti izražen u poslovnom okruženju, a sa partnerom je moguća svađa koja će dovesti do razočaranja. Potreban vam je odmor. Svaki slobodni trenutak posvetite sebi i odmoru. Ne dovodite svoje zdravlje u pitanje.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

U životu vam se trenutno ne dešavaju nikakve zanimljive situacije i neka nova zbivanja. Samim time kao da vam je postalo dosadno i na neki način forsirate silom za nekim promjenama. Možda ne bi bilo loše da se nekome otvorite i povjerite o stvarima koje vas muče.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Moguće je da ćete ovih dana doživjeti razočaranje. Osoba kojoj jako vjerujete, ispostavit će se da nije osoba od povjerenja i da nije onakva kakvom se vama predstavlja. Vama će to biti bolno jer ta osoba vam je bliska. Ali zato, u ljubavnim odnosima će doći do skladnijih odnosa i većeg kompromisa od partnera.

Stranice: 1 2