Jednog zodijaka će KARMA NAGRADITI, a jednom zodijaku će PONOS biti NAJVEĆI NEPRIJATELJ i PREPREKA za SREĆU!-/

Jednog zodijaka će KARMA NAGRADITI, a jednom zodijaku će PONOS biti NAJVEĆI NEPRIJATELJ i PREPREKA za SREĆU!-/

3 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Ljubavni problemi će i kroz naredna tri dana predstavljati problem i to u tolikoj mjeri da ćete se čak uplašiti da bi mogli trajno i zauvijek izgubiti voljenu osobu. Ali, činjenica je da se sve može rješiti ukoliko i jedna i druga strana malo popusti, te nađete nekakav kompromis.

 

 

ŠKORPIJA

Imate potrebu da unesete neke promjene u svoj život, ali ne smijete previše forsirati, jer baš onda stvari ne idu onako kako planiramo i kako zamislimo. Budite posve sigurni u ono što želite, a potom se čvrsto zauzmite za svoje ciljeve, planove i želje.

 

 

STRIJELAC

Trenutno nije ništa onako kako želite, ali možda je najveći problem što ni sami zapravo ne znate što i kako želite. Puno vam znači što je jedan Strijelac pored vas, ali kao da uvijek fali “ono nešto”. Možda želite previše, a možda ni sami ne znate što želite.

 

 

JARAC

Osoba ste koja nije brzopleta i koja nema nepromišljene poteze i reakcije. No, kroz naredna tri dana, mogla bi vas jedna osoba isprovocirati, te bi nagonski i bez razmišljanja mogli reagirati, ali bi time mogli jako nekoga razočarati, a onda je nakon toga dug put da se vratite na staro.

 

 

VODOLIJA

Velike su šanse da ćete kroz tri naredna dana moći započeti vezu sa jednom osobom, ali još veća je mogućnost da se na tako nešto nećete odlučiti. Vi ne želite površne i kratkotrajne veze, nego čistu i iskrenu ljubav koja će biti obostrana i koja će trajati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Osoba ste koja uvijek zna što želi i koja se uvijek svim silama trudi da dobije ono što želi i zaslužuje. Međutim, problem je što ste sada sa osobom koja vam jednostavno ne uzvraća onako kako želite i zaslužujete. U naredna tri dana ozbiljno ćete razmišljati šta i kako dalje…

Stranice: 1 2