LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Jul: Jedan znak će započeti LJUBAVNU PRIČU koja bi mogla trajati ZAUVIJEK!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Jul: Jedan znak će započeti LJUBAVNU PRIČU koja bi mogla trajati ZAUVIJEK!-

30 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ako ste ljuti ili nervozni, nikako se ne ispucavajte na partneru. Dovoljna je jedna iskra da zapali vatru. Nagle i ishitrene odluke mogle bi vas stajati veze.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vaš partner puno vremena troši na obiteljske poslove. Zaokupljen je svakodnevnim obavezama pa vam ne posvećuje dovoljno pažnje i vremena. Nemojte mu to uzimati za zlo. To što se ne bavi vama koliko bi vi željeli, ne znači da vas manje voli. Pustite ga da sredi stvari koje ima i tada će se sigurno vama posvetiti najviše.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dali ste nekome povoda da vas zapazi. Niste baš oduševljeni reakcijom, jer smatrate da ta osoba mora odmah reagirati i stupiti u akciju. Dajte toj osobi malo više vremena. Možda ga je strah da vam pristupi iako tako ne djeluje. Pustite neko vrijeme da prođe pa ako vam priđe znači da mu se zaista sviđate.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Sada je pravo vrijeme da nekom sitnicom razveselite partnera. Jako će se obradovati tome i bit će mu drago. I vi ćete se osjećati jako dobro zbog geste koju ste napravili.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dolazi do naglih promjena raspoloženja kod partnera, pa ne znate da li ste vi uzrok tome. Pokušajte na lijep i miran način započeti razgovor. Vjerojatno vi niste uzrok takvog ponašanja vašeg partnera, ali svakako zahtjevajte da vam partner kaže o čemu se radi.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Ne unosite poslovne probleme u vašu vezu. Možete i morate razgovarati o tome, ali nemojte pretjerivati i bez prestanka pričati samo o tome. Posao ne može biti tema o kojoj ćete raspravljati cijeli dan. Pripazite na to. Moglo bi jako loše utjecati na vašu vezu.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Osjećate se previše usamljeni u vezi. Pokušajte razgovarati sa partnerom o tome. Samo ćete razgovorom riješiti ono što smatrate problemom. Da li će to završiti dobro ili loše po vašu vezu, to će vrijeme pokazati. Ali ustrajte u razgovoru i rješavajte stvari a nemojte ih gurati pod tepih.

Stranice: 1 2