Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, kome TUGE, tko će doći do VELIKOG NOVCA, a tko će biti IZDAN!-

Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, kome TUGE, tko će doći do VELIKOG NOVCA, a tko će biti IZDAN!-

29 lipnja, 2022 0 By Admin

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vama svakako pogoduje ovo vrijeme kao i ovaj mjesec. U ovom mjesecu, primit ćete jednu vijest koja će vas prilično uzdrmati. Osim toga, netko vama blizak, mogao bi otkriti nekome nešto, što ste u povjerenju rekli.

Slobodni će ovaj mjesec i dalje ostati slobodni, ali uvijek postoji mogućnost. Oni u vezama ovaj mjesec pratit će sloga i mir. Slagat ćete se sa svojim partnerom. Vaše misli biti će usmjerene najviše o problemima koji vas muče. Dio problema i brige ćete riješiti. Novih briga ovaj mjesec neće biti.

Fizički ćete se osjećati dobro. Krajem mjeseca moguća je blaga iscrpljenost i nezadovoljstvo. Provodite vrijeme sa vama dragim osobama, oni će vam pomoći da povratite raspoloženje.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Ako želite sačuvati dobre prijateljske odnose, smanjite tenzije vašeg temperamenta i tvrdoglavosti. Osoba koja vam je prilično bliska, mogla bi vam okrenuti leđa jer je postala umorna popuštajući vam. U vašem životu, pojavit će se osoba kojoj ćete biti vrlo dragi. U vama će vidjeti zaštitnika i uživati veliko povjerenje. Budite otvoreni, a ne samozatajni. Dokažite svojim djelima da ste vrijedni tog povjerenja.

Na ljubavnom planu, riješit ćete neka pitanja koja vas  već neko vrijeme muče. Samim time, postat ćete bliskiji sa partnerom. Slobodni bi mogli započeti ljubavnu vezu sa osobom koju su nedavno upoznali. Na poslovnom planu, krajem mjeseca, otvorit će vam se mogućnost promjene radnog mjesta. Dobro razmislite, ne zalijećite se.

Zdravlje će vam biti naklonjeno. Novih problema neće biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Naredni mjesec će vam svakako biti naklonjen. Za vas, ovaj mjesec će biti jedan od najboljih u godini. Nećete nailaziti na veće probleme na bilo kojem planu, ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom. Ako će netko uživati u narednom mjesecu, onda ste sa sigurnošću to vi.

Ljubav će vam donijeti samo sretne trenutke. Bit ćete preplavljeni divnim osjećajim i prepuštat ćete se da vas ljubav vodi. Partner će biti pažljiv i brižan više nego inače. Osjećat ćete veće samopouzdanje.

Slobodni pripadnici znaka će biti neodlučni. Osoba koja vam pokazuje da je zainteresirana za vas zaslužuje znati da se nema čemu nadati. Na poslovnom planu čeka vas više novca. Igre na sreću također bi vam mogle donijeti mnogo novca. Zdravlje će vam biti stabilno.

Stranice: 1 2 3 4