Jedan zodijak UŽIVA u SLOBODI, ali mu slijedi FATALNA PROMJENA!-/

Jedan zodijak UŽIVA u SLOBODI, ali mu slijedi FATALNA PROMJENA!-/

26 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Zvijezde su se poigrale i donose ljubavne promjene. Ako ste slobodni, postoji velika mogućnost da se zaljubite kao nikada do sada. Ako ste u vezi, moguće da ćete se upustiti u avanturu sa bivšim partnerom, no imajte na umu da će vam to sasvim sigurno uništiti sadašnju vezu.

 

 

ŠKORPIJA

Teško vam pada nepovjerenje i ljubomorni ispadi, ali morate znati da neke osobe jednostavno tako iskazuju svoju ljubav i da je to jače od njih. Malo pretrpite takve ispade i imajte strpljenja, a vaša voljena osoba će na takav način prije shvatiti da griješi.

 

 

STRIJELAC

Promjene raspoloženja će biti prisutne kroz naredna tri dana, razdražljivost i manjak strpljenja. Poželjet ćete svoju samoću, a vaša voljena osoba će to na jedan posve krivi način shvatiti. Moguće je da će doći do jake svađe u kojima bi čak mogli spomenuti i ljubavni kraj.

 

 

JARAC

Činjenica je da niste zaboravili bivšu ljubav, ali činjenica je i da se trudite, ali vam ne uspjeva. To što ste sada sa drugom osobom i smatrate da ćete tako lakše zaboraviti bivšu ljubav, je pogrešno. Vi dobro znate gdje vam je srce i kome pripada.

 

 

VODOLIJA

Naredni dani neće pogodovati za započinjanje ozbiljnih ljubavnih veza. Ali ako želite malo zabave i avanture, to je najviše što ćete moći dobiti. Za pravu ljubav pričekajte neko bolje vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

I dalje ne želite pružiti šansu jednom Blizancu da vas usreći i voli. Ta osoba vas iskreno voli i spreman je na sve kako bi vas usrećio. Možda radite grešku, jer kraj te osobe bi pronašli ljubav i sreću.

Stranice: 1 2