Ovaj vikend netko će izgubiti VJERU u LJUBAV, a jednom znaku će netko PRIZNATI LJUBAV!-/

Ovaj vikend netko će izgubiti VJERU u LJUBAV, a jednom znaku će netko PRIZNATI LJUBAV!-/

23 lipnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Burna događanja na poslu krajem tjedna ostavit će posljedice i na vikend. Umjesto da ga provedete sa partnerom u romantičnoj atmosferi, vi ćete vrijeme vikenda provesti u nesuglasicama i gotovo pa razdvojeni. Zvijezde tako kažu, ali ipak pokušajte učiniti sve da tako ne bude.

 

 

ŠKORPIJA

Sumoran vikend, problemi i nervoza. Tako je jedino moguće opisati vikend pred vama i to vam se nikako neće dopasti. Niti vama, a još manje vašem partneru koji je očekivao nešto sasvim drugo. To drugo neće dobiti ovaj vikend pa se potrudite da barem slijedeći vikend bude bolji.

 

 

STRIJELAC

Vama je hitno potreban mir i nekoliko dana da se odmorite od svega. Burni događaji u vašoj ljubavnoj vezi uznemirili su vas i sve što želite je mali predah. Vikend vam donosi upravo to što želite, da odahnete i razmislite o svemu i to isto priuštite vašem partneru. Nakon toga sve će biti puno lakše.

 

 

JARAC

Jedna vaša burna i nepotrebna reakcija užarit će ionako napetu atmosferu između vas i partnera. Umjesto da se preko vikenda opustite i odmorite, vas oboje očekuje puno prepucavanja i razmirica. To vam uopće nije potrebno, ali takav razvoj situacije će se dogoditi pa pripazite da ne reagirate previše burno.

 

 

VODOLIJA

Puno obaveza će pokvariti romantične trenutke vikenda koje ste planirali sa svojim partnerom. Ipak, ne očajavajte, takve stvari se događaju i sigurno neće utjecati na vašu ljubav. Bit će još prilika da se opustite i zajedno provedete čarobne trenutke odmora.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Jedno dešavanje koje slijedi tokom ovog vikenda promijenit će vaš stav prema partneru. Nakon iznenađenja koje će vam partner prirediti nikada više nećete sumnjati u njegovu ljubav prema vama. To je svakako nešto najljepše što vam se može dogoditi.

Stranice: 1 2