LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Jun: OVAJ znak će STRAHOVATI i BORITI SE da NE IZGUBI PARTNERA, a evo da li će i uspjeti!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Jun: OVAJ znak će STRAHOVATI i BORITI SE da NE IZGUBI PARTNERA, a evo da li će i uspjeti!-

23 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vaše stanje danas će biti nedorečeno. Na momente sretni, na momente tužni. Godit će vam sva pažnja, a najviše ona od voljene osobe. Vaš partner će prepoznati vaše stanje i sakrit će vas u svoj zagrljaj i pružiti vam mir i nježnost.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan je jednostavno stvoren za ljubav i lijepe i skladne ljubavne odnose. Upravo je to ono što vam nedostaje i oni dani koji bi trebali biti češći takvi. Vaš partner će imati određene ideje, koje ćete vi rado prihvatiti. Osim toga, reći će i napraviti nešto što će vam biti veoma drago, jer će time nestati svaka vaša sumnja u njegove osjećaje prema vama.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Iako dio vas vrišti od želje da kaže sve što i kako osjeća, onaj drugi dio vas, vas koči u tome. Time štetite i sebi i partneru i vašoj vezi. Zbunjujete partnera takvim stavom i ponašanjem. Iako vaše ponašanje odaje stvarnu ljubav i osjećaje, ne bi bilo od viška da to i riječima iskažete.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dan nećete biti pogodan za ljubav i skladne ljubavne odnose. Situacija je prilično zategnuta i dok ne riješite nastale probleme, među vama se odnos popraviti neće. Iskoristite dan u tom pravcu, barem pokušajte.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Pred vama je dan u kojemu ćete moći uživati sa voljenom osobom i posvetiti se raznim stvarima koje ćete zajednički obavljati. Osim toga, vaš partner će danas reći i napraviti nešto što će vam biti veoma drago, te ćete time uvijedjeti koliko mu je stalo do vas.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Dan jednostavno neće biti pogodan za ljubavni život i partnera, jer vama će danas biti potrebna samoća i bijeg od svih, svega i svačega. Imat ćete potrebu vrijeme provesti sami sa sobom. I to je u redu, ali recite partneru kako se osjećate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Dan bi mogao proteći u razdražljivoj atmosferi. Bit ćete vrlo osjetljivi i jednostavno ćete čitati između redova na sve što vaš partner kaže i tražiti skrivena značenja i donositi krive zaključke. Mogući su konflikti, ali vi ih možete spriječiti. Ovisit će najviše o vama.

Stranice: 1 2