LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Jun: OVOM ZNAKU će jedan posve običan susret, uljepšati dan, a možda i cijeli život!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Jun: OVOM ZNAKU će jedan posve običan susret, uljepšati dan, a možda i cijeli život!-

22 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Smirite svoje strasti. Postavljanjem uvjeta partneru nećete postići ono što želite. Baš naprotiv, možete napraviti kontra efekt da vam se partner još više počne inatiti. Polako i smireno pristupajte svemu, pa tako i ljubavnim problemima. Sila i uvjeti ne riješavaju probleme.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Partner vam je u nekom svom stanju zbog utjecaja sa strane koji nemaju veze sa vama. Umjesto da mu pružite podršku i razumijevanje, vi ste puni pitanja i sumnji. Ne zaboravite da ste vi uglavnom nailazili na podršku kada se niste dobro osjećali. Vratite istom mjerom.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Za promjenu, pred vama će biti jedan lijep, miran i skladan dan kada je riječ o ljubavnim odnosima. Skoro da se ne sjećate kakav je to osjećaj imati takav dan. Zvijezde su danas na vašoj strani. Bilo bi dobro da potegnete temu o problemima i iskoristite ovaj dan za riješavanje nesuglasica od proteklih dana.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Ukoliko se nastavite ponašati kao da živite sami i pri tome ne mareći na osjećaje i želje partnera, otjerat ćete ga svojim takvim stavom i ponašanjem. Vašem partneru je takvih stvari i previše. Ukoliko želite sačuvati skladne odnose i vezu, promijenite svoje ponašanje i prilagodite se zajedničkom životu.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaš partner je svakim danom sve udaljeniji od vas. Niste si to htjeli priznati kad se primjetili, ali kako vrijeme odmiče, sada je više nego očito da je to tako. Ne reagira na vas kada mu se pokušate približiti. Ne možete sami sebi objasniti zašto je tako i zašto ne možete prodrijeti bliže.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vaša iznenađenja partneru su najčešće one stvari koje se vama sviđaju više, a partneru manje. Danas neka vaše iznenađenje bude u potpunosti u skladu želja i ukusa vašeg partnera, a ne vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Očekujete ljubav, pažnju i brigu od partnera, a to isto vi ne dajete. Ljubav je primanje i davanje. Potrudite se i vi više oko partnera. U tom slučaju ćete i vi dobiti više, a samim time ćete biti zadovoljniji i bolje ćete se osjećati.

Stranice: 1 2