LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Jun: Jedan znak će zasjati u punom sjaju i osvojiti srce osobe koja mu je u srcu!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Jun: Jedan znak će zasjati u punom sjaju i osvojiti srce osobe koja mu je u srcu!-

19 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA

Vaša veza je već neko vrijeme osuđena na svakodnevne svađe. Danas će vam biti takav dan. Možda je danas vrijeme da ozbiljno popričate i odlučite ima li smisla dalje. Ipak, među vama postoji velika doza ljubavi. Spasite ljubav dok još nije prekasno.

 

VAGA

Vi niste previše sretni u vašoj vezi. Puno toga vam nedostaje i za puno toga čeznete. Danas će biti jedan od onih dana kada će vas zbog toga preplaviti tuga. Vi toliko toga imate za dati, a očito da nemate kome. Vatra u vama gori i osjećate da ćete sami izgoriti u toj vatri.

 

 

ŠKORPIJA

Danas vam je savršena prilika da riješite sve svoje ljubavne probleme. Do danas ste trebali rasčistiti sami sa sobom što ustvari točno želite. Vaš partner nestrpljivo čeka da pokrenete razgovor i sačuvate ono što još uvijek imate, a imate…

 

 

STRIJELAC

Ako pate, najviše pate zbog ljubavi. Ili vole, a ljubav nije uzvraćena ili dobiju ljubav, ali od onih prema kojima oni ne osjećaju ljubav. Danas ćete se lošije osjećati upravo zbog rečenog.

 

 

JARAC

Danas će vam se uvući nemir u glavu. Nedugo ste dobili ponudu za vezu i jedna osoba vam je iskreno rekla što osjeća prema vama. To vam ne da mira i neprestano razmišljate o tome. Danas toj osobi priznajte da vi ne osjećate isto i najbolje bi bilo da sa tom pričom završite.

 

 

VODENJAK

Danas ćete “pucati” od ljubomore. Vi već neko vrijeme sumnjate u svog partnera jer često nailazite na nerazumijevanje i nervozu vašeg partnera. Danas će vas naljutiti telefonski poziv i vama probuditi sumnje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

U ljubavi ste vrlo skromni, volite svim srcem i dajete puno ljubavi i razumijevanja. Ne žalite se ako smatrate da ne dobijate koliko bi trebali, nego se onda trudite još više oko svog partnera da vam pokloni još jedan dio svoje pažnje. Danas će vam biti takav dan. Danas ćete dobiti pažnju svog partnera.

Stranice: 1 2