LJUBAV U NAREDNIM danima – Jedan znak neće moći izbjeći RAZOČARANJE i SUZE, dok će OVAJ znak blistati od sreće!-/

LJUBAV U NAREDNIM danima – Jedan znak neće moći izbjeći RAZOČARANJE i SUZE, dok će OVAJ znak blistati od sreće!-/

15 lipnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Postoji velika vjerojatnost da ćete se u narednim danima razočarati u neke postupke svoga partnera. Vama tako nešto nikad ne bi palo na pamet, ali nisu svi poput vas. Vaša naivnost mogla bi vas koštati, pa budite oprezni u daljnjim postupcima prema partneru.

 

 

ŠKORPIJA

Volite svog partnera i želite ga stalno uza sebe. Po prvi puta ćete osjetiti ljubomoru već narednih dana jer će jedna osoba pokušati osvojiti srce vašeg partnera. Ako je vaša ljubav toliko jaka, tada se borite i ne dozvolite nikome da vam otme ono što volite.

 

 

STRIJELAC

Pomalo shvaćate da ste svoju ljubav dali nekome kome nije toliko stalo do vas. Postupak te osobe narednih dana samo će vam potvrditi vaše sumnje. Što ćete dalje, to sami morate odlučiti. Bez obzira na sve, ako volite tada želite i da vaša ljubav bude uzvraćena, zar ne?!

 

 

JARAC

Tokom nekoliko narednih dana neće biti nekih promjena u vašem ljubavnom životu. Vi biste silno željeli neke promjene ali do njih još neće doći, nažalost. Zvijezde vam nisu sklone u narednom razdoblju i sa tim se morate pomiriti.

 

 

VODOLIJA

Narednih dana u vaš život će ući osoba koja bi mogla puno toga promijeniti. Možda odmah nećete to prepoznati, ali vrijeme će pokazati da biste mogli pronaći svoju ljubav. Kako god se u početku činilo, ne odbacujte u startu mogućnost da vam se sreća u ljubavi ponovno osmjehne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Učinili ste sve što ste mogli kako bi osvojili srce osobe koja vam se sviđa, ali to nije donijelo rezultat. Možda vam se sreća osmjehne narednih dana jer zvijezde će biti na vašoj strani. Pokušajte dati još malo truda od sebe i možda ćete uspjeti u onome što najviše želite.

Stranice: 1 2