DNEVNI HOROSKOP za 16. Jun: Biku se sprema iznenađenje, Djevica saznaje kome se sviđa, a ovaj znak će se kajati!-

DNEVNI HOROSKOP za 16. Jun: Biku se sprema iznenađenje, Djevica saznaje kome se sviđa, a ovaj znak će se kajati!-

14 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

U danu ispred vas, mogli bi doći do informacije vezano za jedno radno mjesto od vama jedne poznate osobe, ali nećete to uzeti za ozbiljno, jer u tu osobu nemate povjerenja. Netko je bacio oko na vas. Jednoj osobi se veoma dopadate. Daljni tijek odvijanja događaja, dovest će do toga da saznate i tko

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Poslovni dan bit će više nego dinamičan i aktivan. Poslovnih obaveza bit će više nego uobičajeno. Postoji mogućnosti prekovremenog rada što će u vama izazvati ljutnju i protestiranje. U toku dana mogli bi ste primiti poziv ili poruku drage osobe sa kojom se niste dugo ni čuli ni vidjeli. Dalnja situacija dovest će do vašeg susreta.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Izgubit ćete se u svim planovima i idejama koje imate. Neprestano nešto smišljate, planirate, ali realizacija istog ne ide po planu i malo toga ostvarite. To će vam u danu isred vas, izazvati priličnu ljutnju i osjećaj nemoći.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Imate prilično planova i razrađenih ideja kako bi mogli svoje planove i ostvariti, ali vam nedostaje financijskih sredstava kao i podrške i veće količine znanja. Svijesni ste da sami ne bi mogli uspjeti. Na poslovnom planu netko će vam ponuditi pomoć i uputiti savjet, ali vi nećete prihvatiti.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Osjećat ćete nemir na poslovnom planu i nećete se osjećati ni malo ugodno. Imat ćete predosjećaj kao da će se nešto loše i ružno dogoditi što bi vam moglo narušiti psihičko stanje, kao i sigurnost posla. Ostatak dana pokušat ćete dovesti svoje misli u red, posebice kada je u pitanju ljubavni život. Po pitanju nekih stvari ste na rubu i samo je pitanje momenta kada ćete presjeći određene stvari i staviti točku na to.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Prošlost se uvukla duboko u vas i nikako vam ne da mira. Nikako da se riješite prošlosti. Ometa vam sadašnji život jer pored vas prolaze stvari sadašnjosti koje ne primjećujete onoliko koliko bi trebali. Osim toga, misli će vam biti okrenute i ka poslu. Smišljat ćete na koji način da utječete na taj dio života na dugoročno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Na poslovnom planu, jednoj osobi ćete ukazati na određene propuste ili greške, što ona neće najbolje prihvatiti. Umjesto da pokušavate promijeniti neke stvari kod drugih, radije se posvetite svome poslu i strpljenju, jer zbog nedostatka financijskih sredstava, morat ćete nešto mijenjati.

Stranice: 1 2