Jedan znak će imati MNOGO NOVCA, a OVOM će znaku bivša ljubav uzburkati život!-

Jedan znak će imati MNOGO NOVCA, a OVOM će znaku bivša ljubav uzburkati život!-

9 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ne dozvolite problemima da upravljaju vašim životom. Problema će uvijek biti. Kada riješite jedan pojavit će se drugi. I tako unedogled. Takav je život i tako to funkcionira. Ne dozvolite da padnete pod utjecaj loših stvari jer to šteti samo vama. Više optimizma unesite u život bez obzira na kakve teškoće nailazite.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dugo ste čekali ovakve dane. Sada konačno možete uživati u njima ali kao da vas nešto koči. Zaboravili ste kako se opustiti i odmoriti od stalnog posla i briga. Sada kada možete malo odmoriti ne znate kako to učiniti. To je vrijeme da se zapitate koliko od svega toga vam je potrebno. Da li je sve što materijalno posjedujete i velika briga oko toga vrijedna vašeg zdravlja. Zdravlje je najvažnije, zapamtite to.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Razočaranje koje ste doživjeli uvelike utjeće na vaš život i na vaše osjećaje. Pokušavate zaboraviti na to, ali vam baš i ne ide. Trebat će vam neko vrijeme da ponovno poćnete normalno funkcionirati. Vi sami se morate maksimalno potruditi da to vrijeme bude što kraće.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Nakon lošeg perioda nadate se da će vam se sreća osmjehnuti. Previše ste se loše osjećali pa čvrsto vjerujete da se takvi osjećaji više neće pojavljivati. Morate shvatiti da sreću ponekad trebate i isprovocirati. Nije dovoljno ništa ne činiti i nadati se da će sve odjednom biti odlično. Morate ipak više dati od sebe pa onda možete više i očekivati.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Budite malo oprezniji u narednom periodu jer vam zvijezde i nisu previše naklonjene. Ništa previše loše vam se neće dogoditi, ali se nećete osjećati potpuno zadovoljni. Uzrok povremenih nervoza i lošeg osjećaja vjerojatno samo vi znate, ali ga ne želite priznati. Riješite svoje probleme tako da prvo shvatite da ih imate. Tada pokušajte naći način da ih prebrodite.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

Dobit ćete neočekivanu prigodu da riješite neke davno zaboravljene obiteljske stvari. Sve će vam se tako dobro posložiti da ćete uz vrlo malo truda riješiti stvari koje su vam se činile previše komplicirane. Stvari za koje ste mislili da se nikada neće riješiti sada su vam na raspolaganju da ih završite za sva vremena uz samo par koraka. Iskoristite to jer vam se takva prilika više neće ponoviti.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Budite vrlo oprezni jer vam baš i neće ići kako ste planirali. Uvijek će negdje nešto kočiti vaše planove a vi tu nećete moći puno toga učiniti. Ipak, nije sve tako crno. Velika je mogučnost da će vas oraspoložiti jedan veliki sretni digađaj kojeg očekujete ali niste sigurni kad će se točno dogoditi. Iskoristite taj osječaj sreće kada se dogodi i promjenite svoje raspoloženje na bolje. Malo više optimizma i sve će biti dobro.

Stranice: 1 2