LJUBAVNI HOROSKOP za10. Jun: Jedan znak će si dati NOVU PRILIKU za SREĆU, jer sadašanja veza NEMA BUDUĆNOSTI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za10. Jun: Jedan znak će si dati NOVU PRILIKU za SREĆU, jer sadašanja veza NEMA BUDUĆNOSTI!-

8 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U laži su kratke noge. Vaše laži će se, ako ne danas, ali onda vrlo uskoro će se otkriti. Nemoguće se zauvijek nešto sakriti. Kad-tad se sve dozna.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Pored sebe imate partnera kojemu je doista stalo do vas, ali vaše konstantne sumnje gotovo da izluđuju. Previše ste skeptični i sumnjičavi. Temelj veze je povjerenje. Ili dokažite da s pravom sumnjate ili jednostavno pokušajte više vjerovati partneru.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

I kada vam se servira kompletna istina i kada vam se serviraju dokazi da griješite, vi i dalje ne vjerujete i sumnjate. Partner ima strpljenja, ali svakom strpljenju jednom dođe kraj. Imate osobu kraj sebe kojoj je doista stalo do vas, ali vaše ponašanje uništava vaš odnos.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan je gotovo pa idealan da riješite sve nastale nesuglasice sa partnerom. Fokusirajte se na partnera i na vaše probleme, jer moglo bi se lako desiti da već sutra bude prekasno.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Kada se naljutite u stanju ste tri dana šutiti i ignorirat partnera. Vaš partner to teško podnosi. Imate divnog partnera koji pretrpi vaše hirove i loše raspoloženje. Dajte mu šansu da objasni svoje postupke i da se pokuša opravdati.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Danas će osoba koja vam se udvara, priznati što zaista osjeća prema vama. Budite mudri pri tom razgovoru, jer bi vam ta osoba vrlo lako mogla prouzrokovati probleme.

Stranice: 1 2