Strijelac se prepušta emocijama. Ribe previše ljubomorne, a OVAJ znak bi trebao početi uživati.

su

Zvijezde su se zaigrale, posebno sa tri horoskopska znaka zodijaka. Za jednog zodijaka zvijezde smatraju da će se prepustiti emocijama. Ipak, jedan zodijak pretjeruje u ljubomori i time opasno ugrožava svoju ljubavnu vezu, što nikako nije dobro, jer bi ta veza mogla dosegnuti i sam kraj. A kasnije povratka više neće biti… Ipak, za jednog zodijaka zvijezde smatraju da će istinski početi uživati…

 

STRIJELAC

Vaše misli i sreća dosegli su nivo kada ćete se početi prepuštati emocijama. Vaš život sada ima smisla o kakvome razmišljate već duže vremena.

Zvijezde su vam se posložile po vašim očekivanjima, te je vrijeme za opuštenost, sreću, zabavu, veselje i uživanje. U vremenu ispred vas ruže će cvjetati dok će vaša voljena osoba uživati u svakom trenutku provedenom pored vas.

Usponi i padovi doveli su vas do čvrstine veze koju je nemoguće razbiti. Opuštenost vam je jedina zadaća u vremenu ispred vas. Zaslužili ste potpunu sreću i užitak koji je pred vama.

Vrline koje vi posjedujete a vaš partner voli su opuštenost te imate svoj karakter. Kada čovjek ima svoje JA tada partner može u svakom pogledu računati na vas u svakom trenutku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pouzdani ste, marljivi i u svakom trenutku znate što radite. Te osobine su vas dovele danas do tog stadija životne sreće u kojem se nalazite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Strijelac se prepušta emocijama. Ribe previše ljubomorne, a OVAJ znak bi trebao početi uživati.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top