3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Merkura u Biku od 25. maja 2022.

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Merkura u Biku od 25. maja 2022.

23 svibnja, 2022 0 By Admin

ŠKORPIJA

Ako se pitate zašto vas iznenada vaš ludi bivši želi natrag, to je zato što ste ih zadirkivali i rugali otkako ste prekinuli. Volite bacati retke poput: “Ja sam najbolja što ćeš ikada dobiti.” I: “Nikad nećeš naći nikoga poput mene.”

Pa, pogodi što? Čini se da vam ludi bivši vjeruje i želi se vratiti. Jeste li osoba od riječi ili jednostavno netko tko je jednako lud kada je u pitanju zadirkivanje osobe do ludila? Ovaj tranzit čini da se osjećate kao da imate moć privlačenja i odbijanja, sve u jednom sjedenju. Tvoj ludi bivši te želi natrag. Igraš li se?

 

 

JARAC

Vaš ludi bivši je zapravo vrlo neluda osoba, koja je nagovijestila ideju o ponovnom okupljanju. Ali, ne volite ga smatrati legitimnim jer je ona taj koji vas je ostavio. Skloni ste ga omalovažavati označavajući ga’ludim’.

Želite da on malo pati prije nego što pristanete na njegovu ideju o ponovnom okupljanju, ali ono što nitko ne zna je da ste izvan sebe oduševljeni idejom da vas ta osoba želi natrag.

Ne date mu to do znanja i borite se s njegovim pristupom zubima i noktima, ali za vrijeme ovog tranzira će vas popustiti. Možda je vrijeme da ovu osobu prestanete nazivati ‘ludom’.

Stranice: 1 2