3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI DOBITI SVE što su IKADA ŽELJELI tijekom sjevernog čvora u Biku od 17. maja 2022.

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI DOBITI SVE što su IKADA ŽELJELI tijekom sjevernog čvora u Biku od 17. maja 2022.

15 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Sve što vam je bilo potrebno bilo je malo stare akcije Sjevernog čvora u Biku da vidite da nije sve izgubljeno u tom vašem svijetu Blizanaca. Toliko ste navikli ne dobiti ono što želite da ste od toga napravili stil života. A onda, dobijete udarac sreće, Sjeverni čvor u retrogradnom Biku, i odjednom svi dijelovi počnu slagati na svoje mjesto.

Imate nekoga u svom životu koji je poseban; ti to ozbiljno ne želiš uprskati. Dakle, ako ne želite puhati, prestanite razmišljati o svim načinima na koje možete. Pokažite svoju pozitivnu namjeru umjesto svojih sumnji i strahova; vrijedni ste, Blizanci.

Taj vaš kreativni mozak dobar je za više od pukog stvaranja umjetničkih remek-djela – i vi ste ovdje da stvorite svoj vlastiti svijet, a uz pomoćno vodstvo Sjevernog čvora, možete sigurno živjeti u nadi da ćete imati sretan ljubavni život . DA, može se dogoditi i vama!

 

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Bingo! Netko je dobitnik nagrade Sjeverni čvor za najbolji ljubavni život, Jarac, a to si TI. Evo kako to ide: proveli ste puno vremena pokušavajući upoznati osobu u koju ste zaljubljeni.
Slušali ste ih i dali ste sve od sebe da ih saslušate, a da ih ne osuđujete.

Otkrili ste da je to sve što je potrebno da vam malo istraživanja daje sjajan uvid u osobu koju volite, a uz moćnu potporu Sjevernog čvora u retrogradnom Biku, otkrit ćete da sav trud koji ste uložili upoznavanje ove osobe trajno se isplati. Bilo ti je jako važno da ne gubiš vrijeme u neobaveznoj vezi.

Htjeli ste najviše od toga i željeli ste da potraje. Pa, ostvarujete svoju želju, jer se čini da vaša osoba toliko cijeni vaš trud i želi vam uzvraćati pažnju do kraja života. Netko je ovdje osvojio ljubavni jackpot!

Stranice: 1 2