PSIHO TEST! Haljina koju izabereš OTKRIVA TVOJE LJUBAVNE SPOSOBNOSTI I KOJI SI TIP ŽENE.

PSIHO TEST! Haljina koju izabereš OTKRIVA TVOJE LJUBAVNE SPOSOBNOSTI I KOJI SI TIP ŽENE.

11 svibnja, 2022 0 By Admin

DRUGA HALJINA:

Vi ste spoj elegancije i casual oblačenja. Vrlo dobro se osjećate u elegantim odjevnim kombinacijama, isto kao što se vrlo dobro osjećate u casual ili sportskom stilu odjevanja. Vaš svakodnevni look je češće casual i sportski, a elegantni način odjevanja je najčešće za neke određene prigode i prilike.

Elegantno nosite i jedno i drugo, kao što elegantno i izgledate i u jednom i u drugom. Iako elegantne haljine nisu ono što nosite prečesto, vrlo lako bi se navkli na to i kada bi ih morali nositi svaki dan. Vi ste žena koja ima stila i koja ima razvijen osjećaj za lijepo.

Žena, koju krasi doza tajanstvenosti, ali isto tako znate biti vrlo otvoreni kada osjetite da treba, odnosno kada želite. Vi ste savršen spoj svega. Vi jednostavno možete biti što hoćete. Imate takav stil i vrlo lako se možete transformirati iz elegancije u sportsko, kao i iz tajanstvene u otvorenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi naprosto ako želite možete izluditi muškarce na više načina. Jedne će izluditi vaša tajanstvenost i gledat će vas kao “tvrđavu” koju je nemoguće osvojiti. A one druge će izluditi vaša razigranost, vedrina, elegancija… Najviše će ih izluditi što ni jednima ni drugima nećete lako dati da vam priđu preblizu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3