Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ove sedmice ćete PRONAĆI SREĆU u LJUBAVI od 9. do 15. maja 2022.

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ove sedmice ćete PRONAĆI SREĆU u LJUBAVI od 9. do 15. maja 2022.

9 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

U posljednjih nekoliko godina postali ste toliko lijeni da se ni ne sjećate kako je uložiti trud oko bilo čega.

Kao da ste samo slegli ramenima i odustali, a ono što je užasno u tome je da ste svoju romantičnu vezu strpali u višak svog zanemarivanja — i to zahvaljujući retrogradnom Merkuru (da, ima trenutaka kada nam ovaj tranzit čini nešto dobro…), prepoznat ćete koliko ste pustili da padne na stranu i bit ćete preplavljeni žaljenjem.

Ali još nije kasno, i u tome je cijela poanta! Ovaj će vam tjedan trčati nešto u sjećanju; naklonost prema ovome ili zanimanje za ono – sve to ima veze s vašim partnerom.

Pogodit će vas da ste vi odgovorni za pad, što automatski implicira da ste vi taj koji to možete popraviti, a pogodite što?

Možeš! Možete to popraviti sada, ovaj tjedan. Sreća je na tvojoj strani, Djevice ne dopusti da te ova zlatna prilika prođe.

 

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Postali ste prilično hladni i zatvoreni, i iako niste izvorno vidjeli sebe, to ste postali i niste baš oduševljeni rezultatima.

Ono što je započelo kao samozaštita sada je puna obrambena fasada; nikome više ne pokazuješ tko si.

Pogađate, olakšava sprječavanje ozljeda. Ne osjećate se sretnim u ljubavi, pa potpuno odustanete, ali uvijek je nešto nedostajalo, i vi to znate.

Vi ste jedan od horoskopskih znakova koji se okreću kad nas posjeti retrogradni Merkur, a upravo to ćete raditi tijekom tjedna, jer vam ljubav odjednom ne izgleda tako loše.

To je više nego vjerojatno jer postoji netko tko je sada zainteresiran za vas, a vi ga smatrate nekim koga biste možda željeli bolje poznavati. Kakva je razlika u danu, eh, Strijelac?

Stranice: 1 2