3 najveća sretnika sedmice koji će imati najviše sreće u LJUBAVI, NOVCU i POSLU od 9. do 15. maja!

3 najveća sretnika sedmice koji će imati najviše sreće u LJUBAVI, NOVCU i POSLU od 9. do 15. maja!

9 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako postoji nešto što vas nasmiješi, to prkosi izgledima, a sve su oči ovog tjedna uprte u vas, Blizanci, čekajući da ne uspijete. Ali nećeš im dopustiti neuspjeh ovog tjedna, o ne. Zapravo, ovaj tjedan pripada financijskom uspjehu i stručnim potezima s vaše strane.

Ovaj tjedan ćete se mnogo puta iznutra smijati dok zaobilazite očekivanja kolega na poslu na svom usponu na vrh.

Nitko nije mislio da to imaš u sebi, a opet, ovdje posjeduješ sve.

Šala je na njima ovaj tjedan, jer imate bolje stvari za napraviti nego se baviti događajima drugog ljudskog bića. Što god da ste učinili da sve oči uperite u vas, sigurno je nešto zbog čega su oni ljubomorni na vas, a ljubomora nikada nikome ne izgleda dobro. Nasmiješi se i maši, Blizanci. Nasmiješi se i maši.

 

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ono što će vaš tjedan potaknuti na slavu je činjenica da dobro reagirate na Jupiter u Ovnu, a to je upravo onaj poticaj koji vam je trebao da donesete tu konačnu odluku.

Osjećate se opušteno kao da ste se nekako izbacili iz jednadžbe; postali ste promatrač za razliku od sudionika, a to vam ne odgovara kako vrijeme prolazi.

Mislili ste da bi prihvaćanje moglo biti pravi put, ali sve što vam je donijelo je osjećaj da starite, što vas zauzvrat čini depresivnim. Tu dolazi moćni Ovan koji će poremetiti vaš budan san.

Zabranjeno spavanje, Rak, nije vrsta koja vas odvaja od života, to je sigurno. Ovaj tjedan dolazi kao gangbusters i budi vas iz omamljenosti i postavlja vas na korak. Spremi se opet za pokret, Rak. Ova igra još nije gotova.

Stranice: 1 2