Evo što se sprema za OVA 3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 9. do 15. maja 2022.

Evo što se sprema za OVA 3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 9. do 15. maja 2022.

8 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vi ste poput barometra za retrogradni Merkur jer ste uvijek prva osoba koja spomene da je ovaj tranzit na nama, petljajući se s našim umovima između ostalog. A ovaj tjedan ne samo da na svjetlo dana donosi privlačnost ovog događaja, već dolazi i s Mjesečevom opozicijom Venerom, koja vas pogađa ravno u osjećajima.

To znači da će se tijekom tjedna osoba koju stvarno volite i obožavate vjerojatno započeti svađu s vama, oko nečega što smatra važnim, a što vam se događa da vam nije stalo.

A budući da je vaš ego ovog tjedna zapaljen, zahvaljujući Mjesečevom oporbenom Marsu, pogriješit ćete snizivši ovu osobu.

Imate sklonost tome, Vaga, i ovaj tjedan ćete to činiti često; vjerujete da ako ste u pravu, onda je to vaš put ili autocesta, i u potpunosti ćete zaštititi svoje mišljenje dok se pobrinete da svatko tko se ne slaže s vama plati cijenu. Čak i ako su oni nekoga koga volite i obožavate. – U pravu sam, to je to.

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Ono što ćete dobiti ovog tjedna je Mjesečeva opozicija Neptun, koja će uzeti sve vaše briljantne ideje i planove i dati vam do znanja da ništa od onoga što namjeravate neće uspjeti.

Kao da vam se iznad glave otvara kišobran odbijanja i ne pušta sunce unutra. Previše lunarne energije vas udara sa svih strana. A jedina stvar koja bi pogoršala ovaj tjedan bio bi posjet retrogradnog Merkura.

Oh, čekaj, i to. Događa se. Doista frustrirajući tjedan za Ribe se sprema. I iako svi znamo da neće potrajati, ponižavajući osjećaj u tjednu je onaj koji ćemo morati proći u tjednima koji dolaze.

Ono što se događa tijekom ovog tjedna su stvari koje ćete poželjeti sakriti, jer je to i neugodno i znak vaše vlastite slabosti. Mercury the Jerk traje do 2. lipnja, a to su samo dva do tri tjedna, zar ne?

Stranice: 1 2