Evo što se događa s OVA 3 znaka čiji će se LJUBAVNI ODNOS RASPASTI tijekom konjunkcije Mjeseca s Merkurom počevši od 5. maja 2022.

Evo što se događa s OVA 3 znaka čiji će se LJUBAVNI ODNOS RASPASTI tijekom konjunkcije Mjeseca s Merkurom počevši od 5. maja 2022.

3 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Budući da ste neovisni i poštujete svoju individualnost, uvijek ste uživali igrati ulogu buntovnika. Volite postavljati granice odmah na početku s ljubavnim vezama. Dajete im do znanja da ne možete biti u vlasništvu, niti to ikada želite biti. Mrzite posesivno, ljubomorno ponašanje i partneru dajete do znanja da ga nećete tolerirati.

Dakle, kada se u konjunkciji Mjeseca s Merkurom osjećate buntovno i otvoreno, vaš će vam partner izraziti svoje prave osjećaje, a on će vam, bez sumnje, reći da ste puni sr*nja.

Dosta je bilo tvojih pravila, reći će, dok osuđuju tvoj način života i nazivaju te prevarantom jer si tako hladan i lažan. Partner će vas optužiti da ste nezreli i nesposobni pružati ljubav, a dok vas napušta, možda ćete se samo pitati je li išta što su rekli istina. Ah, hrana za razmišljanje, eh, Vaga?

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Na vas u velikoj mjeri utječu Merkurovi tranziti i s Mjesečevom konjunkcijom s Merkurom, kupit ćete neku laž koju ste stvorili i koju opravdavate vjerovanjem. Vaša laž će se ovog puta vrtjeti oko ideje koju vaš partner ne može nikada te neće razumjeti.

Iako to zvuči prilično samosažaljevalno, odlučite otići od pokušaja da se potrudite. Toliko ste obuzeti Merkurovim samosažaljenjem da osjećate da imate pravo na izljev bijesa, koji potpuno odbija vašeg partnera. Dovoljno da se zaleti na vrata kako bi pobjegao od vašeg zločestog, nezadovoljnog, sebičnog **.

Vi samo želite da stvari idu vašim putem i nemate osjećaj za kompromis. Osjećate se kao da se prema ljudima možete odnositi kao prema prljavštini i nazvati to svojim ‘pravom da budete svoj’.

Ta želja da ostanete vjerni sebi je sve u redu sve dok ta želja ne pređe u okrutne riječi i obrambene tonove. Ovo su dani kada gubiš osobu koja je najviše vjerovala u tebe, a izgubit ćeš je jer možeš.

Stranice: 1 2