Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova sedmica od 02. do 08. Maja će vam biti VRLO TEŠKA, a evo i zašto…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova sedmica od 02. do 08. Maja će vam biti VRLO TEŠKA, a evo i zašto…

3 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Velike nade polažete u maj i mnoge planove pred vama. Želite postići toliko stvari, i iako se to čini vrlo mogućim, možda ćete imati težak početak tijekom ovog prvog tjedna.

Odmah na početku brzo ćete se prilagoditi snažnoj vibraciji koja dolazi s Venerom u Ovnu, ali ćete se osjećati preplavljeni Marsovom energijom koja dolazi s njom, zajedno s Mjesečevim kvadratom Marsa, Marsovim sekstilnim Uranom i Mjesečevim trigonom Marsa energije koja će naizgled suprotstaviti druge.

U redu, znači tako će biti, tako ćeš razmišljati. I da, tako će i biti. U ovom prvom tjednu ćete se boriti preko travnjaka; a sitničavost bitke nasmijat će i vas.

Stvari poput svađe oko toga tko je klamerica i tko je uzeo dužu pauzu za ručak nego što bi trebao biti vrhunac vaših problema ovog tjedna, i iako možda ne zvuči previše strašno, stavovi ljudi koji vas okružuju čine sve to smiješnije i mukotrpnije.

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Cijeli vaš tjedan rezultat je onoga što se događa prvog dana maja , dok se Mjesečeva konjunkcija Uran susreće s Venerom u sekstilnom Plutonu za tutnjavu u Gromovoj kupoli vašeg uma. Ovo implicira da ćete ovaj tjedan imati toliko unutarnjih sukoba da ćete se možda pojaviti kao nesposobni za komunikaciju; nijemi.

Želite da ovaj prvi tjedan prođe glatko kao i svi drugi, ali vaše unutarnje stanje je toliko zakrčeno glupostima da ćete učiniti sve što možete da se smirite do petka.

Nervozu pojačava Venera u Ovnu 2., a do subote, kada iskusite učinak Mjesečeve opozicije Plutona, bit ćete spremni za cijeli mjesec odmora. Ovaj tjedan ide na živčanu energiju i veliku želju da budete i ostanete sami.

Trebat će vam puno ljubavi i nježnosti do kraja tjedna, a s Mjesečevim trigonom Venerom, možda ćete to i dobiti.

Stranice: 1 2