NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 02. do 08. Maja! – ASTRO analiza za SVAKI horoskopski znak!

NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 02. do 08. Maja! – ASTRO analiza za SVAKI horoskopski znak!

2 svibnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: utoak, 3. maja

Venera, planet ljubavi, ovog dana prelazi u Ovna što aktivira vaše romantične veze. Očekujte nove izglede, rast, pa čak i čuda dok se planet koji vlada stvarima srca kreće kroz strastvenog i odlučnog Ovna.

Sada započete veze imaju tendenciju brzog napredovanja i ostavljaju malo pitanja o tome je li to ispravno ili ne. Dopustite sebi da se zaljubite bez obzira koliko puta to nije uspjelo u prošlosti.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: utorak, 3. maja

Nakon pomrčine Sunca crnog mladog Mjeseca u Biku, osjetit ćete duboke posljedice u svom ljubavnom životu. To je spoznaja da se stvari mijenjaju, čak i ako to ne čine na način na koji ste očekivali.

Energija će se nastaviti i danas dok Mjesec ostaje u Biku koji osvjetljava sva pitanja ljubavi. Ovdje se radi o značajnim promjenama koje počinju puštati korijenje, budite sigurni da imate strpljenja da se to dogodi.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: srijeda, 4. maja

Kada dođe prilika s vremenom, znate da je konačno vrijeme da napravite korak. Jupiter u Ribama koji aktivira vaš dom i obiteljski život usklađen je s Plutonom, donositeljem transformacije dok Mjesec u Blizancima skreće pažnju na vašu romantičnu vezu. To je savršen susret u astrologiji koji će vam pomoći da preuzmete vodstvo u vlastitom životu i napravite poteze o kojima ste sanjali.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: utorak, 3. maja

Dok se Pluton u vašem znaku križa s Jupiterom u Ribama, dobit ćete uvid u to kako oni kojima se okružujete utječu na vaše vlastite životne izbore. Ako želite bolji život i početi donositi bolje odluke, onda morate početi gledati s kim provodite najviše vremena. Današnji dan donosi priliku da proširite svoj krug i upoznate one koji će vam pomoći da dođete do sljedeće razine vašeg života.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: srijeda, 4. maja

Nakon tako intenzivnog razdoblja razmišljanja i rada, vrijeme je da se počnete prisjećati što znači ponovno sanjati. S obzirom da Mjesec u Blizancima danas baca svjetlo na kreativnu stranu vas, bit ćete privučeni da prigrlite ovu stranu života. To je izvrsna prilika da kontaktirate dijelove sebe koje ste možda zatvorili ili ostavili nerazvijene kako biste mogli iskoristiti potencijal koji tamo postoji.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: utorak, 3. maja

Jupiter u vašem znaku danas se sjedinjuje s Plutonom u Jarcu okupljajući najbolje od oba svijeta, eteričnog i zemaljskog. To omogućuje vašim snovima da pronađu čvrstu osnovu i temelje kako biste mogli početi sastavljati plan koji će vam omogućiti da stignete od mjesta gdje se nalazite do mjesta gdje se nadate da ćete biti. Također se može pokazati posebno značajnim u bliskoj romantičnoj vezi, donoseći veću razinu bliskosti.

Stranice: 1 2