OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE do kraja ove sedmice. Njima će sve ići kako si sami žele!

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE do kraja ove sedmice. Njima će sve ići kako si sami žele!

1 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Pred vama je lijep veliki Mjesec u Lavu tijekom ovog tjedna. Na neki način, to je vaš najveći utjecaj i apsolutno će usaditi nalet moći u vas. Već radite sa Sunčevim sextilom Marsom, koji vam je dao potreban poticaj za samopouzdanje, a s brojnim energijama Venere koje nas sve sada okružuju, preuzet ćete taj šarm i njime osvojiti nekoga posebnog.

Gledamo u novu ljubav, iako tako možda vidite samo staru ljubav – s osvježenim vidom i ružičastim naočalama. Raspoloženje će vam biti toliko radosno da će ljudi htjeti biti u vašoj blizini ovaj tjedan. A imat ćete dosta toga za one koji će možda poželjeti da ih zabavite.

I da, u tvom životu, to se događa, lave. Imate ljude koji vas zovu samo zato što znaju da ih nećete iznevjeriti; možda vas koriste za smijeh ili da bi se osjećali bolje, ali tko ste vi da kažete ne prijatelju u nevolji?

 

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj tjedan vam donosi nevjerojatnu percepciju; možete vidjeti pravo kroz laži i možete presjeći sve kako biste pronašli istinu situacije.

Čim tjedan počne, shvatit ćete koliko vam je važno znati odgonetnuti istinu od laži, jer će vam ovaj tjedan donijeti situacije na kojima je potrebno poraditi, a čini se da ste vi jedini u koju itko vjeruje dovoljno da bi svemu došao do dna.

Ovaj ste tjedan pronicljivi i pomalo hladni, ali ne hladnoća koja odbija ljude; zapravo, više se radi o postavljanju primjera onima oko sebe kako izgledaju kontrola i smirenost. Ostajete prijateljski nastrojeni i otvoreni, no kada posao zahtijeva vašu punu pažnju, svoj laserski fokus stavljate na stvar koja vam je pri ruci i postižete sve što ste zacrtali, Jarac.

Stranice: 1 2