Za OVA 3 znaka su zvijezde u MAJU namijenile NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE! Njima će se život PROMIJENITI iz KORIJENA!

Za OVA 3 znaka su zvijezde u MAJU namijenile NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE! Njima će se život PROMIJENITI iz KORIJENA!

29 travnja, 2022 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Profesionalac ste kada sumnjate da vam sreća može doći, što je još slađe kada se dogodi – a to je tako, tijekom cijelog mjeseca maja 2022. Da, Blizanci, i vi možete biti zanosno sretan.

Između Merkurovih tranzita (koje uvijek vrlo dobro podnosite) i događaja na Veneri, u vašem umu neće biti sumnje da ne samo da ste dio ove stvari koja se zove život, već ste i vrijedna komponenta koja treba i prima ljubav prema nekom posebnom.

Neka vaše sumnje i strahovi padnu po strani; više nisu potrebni.

Vaše je putovanje završilo, kada je u pitanju borba za ljubav za koju se čini da vam uvijek nedostaje. Tvoj je red, Blizanci. Možete biti voljeni jer ste vrijedni da budete voljeni.

Možda ne mislite tako, a možda ste prihvatili manje nego što zaslužujete zbog ovakvog načina razmišljanja, što je razlog više da vjerujete u sebe SADA. Neka se to dogodi, Blizanci — nemojte stajati na putu ljubavi na kojoj je vaše ime.

 

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja

Kladim se da nisi mislio da ćeš biti u ‘najsretnijoj u ljubavi’ gomili, zar ne, Rak? Ono što se dogodilo posljednjih nekoliko mjeseci je da ste prihvatili da ćete živjeti izvrsno, ali sami.

Vi ste majstor opravdavanja stvari — i to je velika kvaliteta, sve dok cijeli svoj život ne uložite u jedan način razmišljanja.

Ovaj mjesec otvara vam svijet uvodeći vas u mogućnost ljubavi. Ono što nikada niste mislili da je moguće, doista je moguće i vjerojatno.

U tvom životu postoji netko koga nikad nisi vidio s ružičastim naočalama; oni su odani i slatki, a opet, nikada ih zapravo niste smatrali ‘ljubavnim’ materijalom. Odnosno, sve dok ne učine nešto tako spektakularno i ljubazno da ćete se oboriti s nogu.

A ovaj čin neće biti ni usmjeren na vas, zbog čega ćete se osjećati tako dobro u vezi s tim, znajući da to nije učinjeno da vas impresionira. Vidjet ćete ovu osobu s novom vizijom, a kako jedna vrata vode u druga, vidjet ćete da je ta osoba netko kome je suđeno da vam donese sreću u ljubavi.

Stranice: 1 2