3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom konjunkture Mjeseca sa Saturnom od 27. aprila 2022.

3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom konjunkture Mjeseca sa Saturnom od 27. aprila 2022.

25 travnja, 2022 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Postoji vrlo dobar razlog zašto se vaš bivši vratio i želi razgovarati s vama, a to je povezano s obiteljskim stvarima. Možda dijelite djecu zajedno ili ste oboje dio nečega što ima veze sa zajedničkom imovinom.

Sastanak koji ćete imati je hladan i profesionalan; nema prijetnje flertom. Ne, posao je kao i obično, i ako se snađete, bit će gotovo prije nego što primijetite.

Nažalost, tranziti neće dopustiti da ovo prođe glatko, a možda ćete se zateći u staroj borbi, onoj koju ste davno pobijedili. Ipak, vaš bivši nije spreman potpuno se odreći duha, a možda ćete čuti kako se iz njihovih usta izbacuje poneka gadna riječ. Imat ćete izbor: otjerati ih iz grada ili ih zanemariti i uspješno obaviti posao.

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Zahvaljujući Merkurovom sekstilnom Neptunu, bit ćete najbolji primjer kako reći pogrešne stvari u krivo vrijeme, nesuđenom bivšem, koji se slučajno vratio u grad.

Ova osoba vam ne želi zlo, niti se želi vratiti u vaš život, ali vas samo njeno prisustvo čini toliko razdražljivim da vrlo lako trgnete kada razgovarate s njom. I razgovarat ćete s njim, jer vas dvoje morate izvršiti još jedan zadatak prije nego što oboje službeno možete krenuti na svoja solo putovanja.

Ta vas je osoba povrijedila, a vi se mnogo više bojite da će biti u vašoj blizini nego što trebate biti, jer je relativno bezopasan i definitivno ne znači nikakvu zlu volju prema vama.

Naučio je svoju lekciju i potpuno je razočaran odustajanjem — ali vi ga nećete pustiti. Kao da još uvijek imate pravo ili dokaz, a još uvijek ste pakleni u tome da ih natjerate da se osjećaju krivima. Možda je vrijeme da to otpustite, Ribe, za vaše dobro.

Stranice: 1 2