Ako ste rođeni u OVA 3 znaka BLAGO VAMA, jer pred vama je FANTASTIČNA SEDMICA od 18. do 24. aprila!

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka BLAGO VAMA, jer pred vama je FANTASTIČNA SEDMICA od 18. do 24. aprila!

17 travnja, 2022 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Zreli ste i spremni za ljubav, Strijelče, i ono što vam postaje najjasnije tijekom ovog tjedna je da odjednom osjećate povjerenje… Više niste rob prošlosti, i samo zato što ste imali nekoliko nesporazuma , sada vjerujete da ste spremni za novu ljubav – ili da svoju sadašnju ljubav pretvorite u novu vlastitu ljubav.

Mjesečeva sekstilna Venera pobuđuje vašu maštu, a također čini da se osjećate kao da nemate vremena za gubljenje; želite živjeti svoj život i ovaj tjedan vam se čini kao početak. Volite se osjećati optimistično i stvarno vam smeta kada niste svoji; mrziš da te sputavaju vlastiti strahovi.

Dok ulazite u ovogodišnju sezonu Bika Sunca, osjećat ćete se kao da vam je tlo pod nogama postalo čvrsto i čvrsto, a iako je ovo samo simbolično, nećete si moći pomoći nego se osjećati jači i sigurniji u svemu vaših poteza.

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Mjesec nasuprot Merkura možda vam se ovaj tjedan naruga, ali to nije ništa što ne možete proći. To znači da, iako se čini da tjedan ide dobro u vašu korist, još uvijek ne možete pretočiti svoje misli – a izgovaranje onoga što vam je na umu radikalno vam je važno, pogotovo kada bi ono što kažete moglo biti važno vašem partneru.

Ono što ovaj tjedan čini sjajnim za vas je to što ste u mogućnosti prijeći tu prepreku jer je na vašoj strani previše Venerinih tranzita da biste više gubili vrijeme riječima koje se ne mogu izgovoriti. Govorit ćete što mislite i bit ćete saslušani.

Ako to izbacite s puta, usredotočit ćete se na fizički aspekt vašeg ljubavnog odnosa. Očekujte da ćete tijekom ovog tjedna pronaći duboku ljubav u intimnosti. Pustite se, stopite se sa svojim partnerom i postanite jedno. Imate jedan život za živjeti: dobro ga proživite, Ribe.

Stranice: 1 2