3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM za vrijeme Sunca nasuprot Mjeseca od 17. aprila 2022.

3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM za vrijeme Sunca nasuprot Mjeseca od 17. aprila 2022.

17 travnja, 2022 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Jedan od razloga zašto toliko razmišljate o svom bivšem je taj što u svom životu nemate nikoga tko bi popunio prazninu u kojoj bi jedan i romantika trebali biti.

Vaš bivši je bio značajan; stvarno ste mislili da ćete vas dvoje zajedno otploviti u zalazak sunca, a ipak, evo vas danas, sami i ispunjeni žaljenjem.

Niti jednom niste preuzeli odgovornost za svoje postupke i kako oni dovode do raskida. Umjesto toga, krivili ste njih i dopustili sebi da glumite jadnog, žrtvu partnera koji to više nije mogao podnijeti. Kako vrijeme prolazi, shvaćate da je bilo nepodnošljivo biti s vama, ali to je teško priznati.

Sunce nasuprot Mjesecu u Vagi obasjava sve vaše greške i više se ne možete izvući laganjem. Želite ga natrag i vaš će dan biti opsjednut tom idejom, iznova i iznova. Mogao bi i pokušati, Blizanci. Izbacite to iz svog sustava.

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Posljednja stvar koju biste ikada poželjeli u milijun godina je bilo kakve veze s vašim bivšim dok, naravno, Sunce nasuprot Mjeseca u Vagi ne promijeni vaše razmišljanje.

Izašao si iz te veze s osjećajem da ne samo da radiš pravu stvar, već da će ovaj prekid završiti tako da se osjećaš slobodno, lako i spremno za svijet.

Je li se to dogodilo? Otprilike mjesec ili dva, da, zapravo ste se ponovno osjećali mladom i živahnom.

Sve dok vam se sjećanje nije pokrenulo, a onda ste odjednom nosili težinu toliko dobrih uspomena – vremena koje vam je samo ta osoba mogla pružiti.

Da, prekinuli ste, ali to je bila najbolja veza koju ste ikada imali! Uprskao si. Nisi imao strpljenja da to riješiš, i nisi progovorio, a sada, uopće nemaš tu osobu i vjerojatno nikad nećeš.

Ako ništa, neka vam ovo bude lekcija. Komunicirajte svoje potrebe i uvjete; ne dopustite da se najbolja stvar na vašem svijetu raspadne samo zato što vam se ponos ispriječio i prerano ste zatvorili vrata.

Stranice: 1 2