NAJSRETNIJI DAN u sedmici za svaki horoskopski znak od 18. do 24. aprila!

NAJSRETNIJI DAN u sedmici za svaki horoskopski znak od 18. do 24. aprila!

16 travnja, 2022 0 By Admin

Vaga
Najsretniji dan: 19. aprila

Bik u vašoj karti predstavlja strast i sposobnost promjene. Kako ova sezona zodijaka počinje danas, možete očekivati ​​da će se ovo područje vašeg života početi transformirati. Ne samo da će to pozitivno utjecati na vaš odnos, pogotovo ako u posljednje vrijeme nedostaje kemije, već će vam također omogućiti da ponovno kreirate svoj život na način o kojem ste sanjali.

 

Škorpion
Najsretniji dan: 23. aprila

Ovog datuma, Mjesec je u Vodenjaku što pokreće razmišljanje o vašem domu i obiteljskom životu. Krećete prema promjenama u ovom području koje će vam pomoći da se osjećate usklađenije i sretnije. Danas biste trebali biti u mogućnosti poduzeti neke važne korake u stvaranju onoga što tražite, samo zapamtite koliko god se nešto činilo velikim, mali koraci su uvijek ono što se postiže.

 

Strijelac
Najsretniji dan: 20. aprila

Ribe vladaju vašim domom i obiteljskim životom koji je u fokusu otkako su se kozmički ljubavnici, Mars i Venera ovdje pridružili Neptunu i Jupiteru. Danas kada Juno prelazi u Ribu koja se pridružuje zabavi, to znači da će vam brak i predanost biti u prvom planu. Ni prijedlog nije na odmet. Zaista sretan dan u ljubavi.

 

Jarac
Najsretniji dan: 23. aprila

Mjesec će danas cijeli dan biti u Jarcu donoseći vam čitav niz uspjeha i sreće u više područja vašeg života. Mjesec se križa s Venerom, Neptunom i Jupiterom zbog čega se osjećate bolje u sebi i imate više samopouzdanja u onome što odlučite preuzeti. Nezaustavljiv dan za vas.

 

Vodenjak
Najsretniji dan: 22. aprila

Danas donosi posljednju četvrtinu Mjeseca u Vodenjaku, posljednji značajan lunarni događaj prije snažne pomrčine u samo tjedan dana. Razmislite o tome što trebate otpustiti ili preobraziti kako biste mogli prijeći na sljedeću razinu svog života o kojoj sanjate. Govorite svoju istinu i ne dopustite prošlosti da definira sadašnjost.

 

Riba
Najsretniji dan: 20. aprila

Nema šanse da već ne osjećate višak planeta u svom znaku, ali danas kako Juno, asteroid koji upravlja ljubavlju i brakom, ulazi u vaš horoskopski znak, stvari se iznenađujuće okreću.

Ono što se sada činilo nemogućim je stvarnost koja je pred vama. Brak, zajedničko useljenje ili čak samo dublja razina predanosti sada su na stolu. Ostanite otvoreni i vjerujte da je ono što vam dolazi uvijek namijenjeno vama.

Stranice: 1 2