3 horoskopska znaka čija se TAJNA AFERA OTKRIVA tijekom Mjesečevog trigon Merkura od 24. marta 2022.

3 horoskopska znaka čija se TAJNA AFERA OTKRIVA tijekom Mjesečevog trigon Merkura od 24. marta 2022.

21 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Kad pada kiša, pljušti, Vaga, i izlijevat će se po vama tijekom Mjesečevog trigona Merkur. Bili ste vrlo varljiva osoba. To je ljubazan način da kažete da ste veliki debeli lažov, a dogodilo se da će ljudi koje varate saznati što točno radite.

Dakle, ako ste imali tajnu aferu, ili dvije, ili tri, pripremite se da sve uključene osobe dođu na vas slomljena, ljuta srca.

Mislili ste da možete imati sve, a osjećate da je ovo vaš život, pa zašto ne biste imali što više afera?

Jedini razlog zašto ste to (ili njih) držali u tajnosti je taj što nitko ne želi imati posla s osobom koja se ne može posvetiti. Dakle, lažeš svima i govoriš im da si isključivo njihov. Tvoja će maska ​​biti raznesena. Patka!

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Znali ste da radite krivo kad ste se bacili na ovu aferu, a sada ste sasvim sigurni da će vam se život raspasti zbog ovog vašeg smiješnog poteza. Niste čak ni sigurni da se isplati, jer niste sigurni da vam se uopće sviđa osoba s kojom ste u vezi.

Ali, platit ćete cijenu za ovu svoju popratnu svirku, i vi to znate.

Sve to nije vrijedno boli, ali vi ste napravili ovaj potez, a sada je na vama da se nosite. I ne samo to – možete povrijediti nekoga u tom procesu.

Da, Mjesečev trigon Merkur će te baciti na koljena. Sve je u žaljenju, prelasku preko pogrešaka i suočavanju s činjenicom da ste također stvarno i istinski povrijedili nekoga u svom životu. “Jike” je vaša riječ dana.

Stranice: 1 2