DNEVNI HOROSKOP za 16. Mart: OVOM znaku netko će ZAGORČATI ŽIVOT, zato je potrebno da to na vrijeme spriječi…

DNEVNI HOROSKOP za 16. Mart: OVOM znaku netko će ZAGORČATI ŽIVOT, zato je potrebno da to na vrijeme spriječi…

15 ožujka, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Ništa vam neće pasti s neba, zasučite rukave i primite se posla. Ono što si sami napravite to ćete i imati. Čekajući da drugi obave vaš posao, dovest ćete se u jako lošu situaciju. Nemojte čekati i premišljati se, krenite već danas.

 

 

ŠKORPIJA

Vaša nezainteresiranost za sve oko vas počinje smetati vašeg partnera. To je ono što nikako ne smijete dozvoliti i što morate prekinuti već danas. Ako se i dalje budete tako odnosili prema ljudima oko sebe, a pogotovo prema partneru, jako loše vam se piše.

 

 

STRIJELAC

Ne dozvolite da vas ponese trenutak zanosa jer će trajati kratko, a poslije će uslijediti razočaranje. Morate se uozbiljiti i realno sagledati situaciju oko sebe. Pazite da to učinite što prije, da ne bi poslije bilo prekasno.

 

 

JARAC

Potrudite se da danas ne ulazite u diskusije sa kolegama sa posla, jer zvijezde vam ne predviđaju dobre stvari. Ostavite stanje kakvo je, problemi će se riješiti, ako ne danas, onda sutra. Bilo kakve intervencije sa vaše strane mogle bi imati neugodne dalekosežne posljedice po vaš poslovni status.

 

 

VODOLIJA

Danas je dan ponosa i sreće za vas. Vaši radni kolege odat će vam priznanje, s razlogom, jer ste puno vremena utrošili u poslovni projekt koji se bliži svom završetku. Prihvatite podršku kolega i budite ponosni na sebe i svoj rad.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaša taktika vas je uvijek vodila nepogrešivo do vašeg cilja. Bilo da se radilo o poslu ili pak o ljubavi, uvijek ste znali odabrati pravi put. Međutim, danas vam zvijezde nisu previše naklonjene pa se potrudite da ne započinjete ništa bitno, ovoga puta biste mogli i pogriješiti.

Stranice: 1 2