POŽELI NEŠTO i IZABERI SIMBOL ŽIVOTNIH ŽELJA i saznat ćeš da li će ti se OSTVARITI ŽELJA ili se UZALUD NADAŠ!

POŽELI NEŠTO i IZABERI SIMBOL ŽIVOTNIH ŽELJA i saznat ćeš da li će ti se OSTVARITI ŽELJA ili se UZALUD NADAŠ!

14 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGI SIMBOL:

Vaše želje su realne i već ste na korak do njihovog ispunjenja. Mi se veselimo kada su želje skromnije, jer tada postoji veća mogućnost da se ostvare. A vaše želje su tako skromne, da bi one zapravo trebale biti sastavni dio vašeg ili bilo čijeg života.

Osim toga, kada čovjek ima realne želje, tada se i manje razočara, jer uglavnom se manje želje ispune. Neke prije, neke kasnije, ali se ispune. Velike želje sa sobom donose i velika razočaranja, a razočaranja donose do gubirka vjere ili još nešto gore. Ovaj simbol jedino ne ispunjava neuzvraćenu ljubav. Iako, sumnjamo da je to ovaj put vaša želja. Sudbina je odredila da će se vaše želje ispuniti.

 

TREĆI SIMBOL:

Ovaj simbol označava niz želja, kako onih malih, tako i onih velikih koje gotovo da ne postoji nikakva šansa da se ostvare. Nije zabranjeno željeti, ali čemu se zamarati da nečime ako već unaprijed znate da su jako male šanse da će se ostvariti ili da kažemo nikakve.

Ali vi ste vjerojatno veliki sanjar u duši i ispunjava vas maštati i željeti, pa i djelomično živjeti u mašti. No, ako se vratimo na vaše manje želje, to vam možemo sa sigurnošću reći da će doći do ostvarenja takvih želja. Ovaj simbol ispunjava poslovne i ljubavne želje, pa ako kojim slučajem vaše srce pati za nekom osobom, velika je mogućnost da će vam ta osoba doći u zagrljaj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Isto kao što je velika mogućnost da ćete napredovati u poslu ili promijeniti zaposlenje, te si time i osigurati veća financijska primanja. Sreća je na vašoj strani.

 

Stranice: 1 2