OVA 3 znaka BLISKE OSOBE će IZDATI i IZNEVJERITI na NAJGORI mogući NAČIN tijekom mjeseca u Djevici od 16. marta

OVA 3 znaka BLISKE OSOBE će IZDATI i IZNEVJERITI na NAJGORI mogući NAČIN tijekom mjeseca u Djevici od 16. marta

14 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Za razliku od hladnog stava Bika, izdaju prihvatit ćete na potpuno drugačiji način, jer će vam se to dogoditi tijekom Mjeseca u Djevici. Najviše boli to što niste imali pojma da će ova osoba ići tako daleko da vas povrijedi, to je gotovo nered od smijeha.

Da vidimo, dali ste cijeli svoj svijet ovoj osobi; bio si više nego velikodušan sa svojim novcem i vremenom, i ti si bio taj koji je držao ovu osobu za ruku kad je bila slomljena srca.

Na neki način ste toj osobi dokazali da ako postoji netko na svijetu tko bi joj pomogao, to ste vi. I tako, kada odaberu i krenu za ‘boljom’ prilikom, šokirati ćete se do glave njihovom podlošću i bezosjećajnošću. Bio si i jesi najbolja osoba u njihovom životu, a sada su otišli i sve su razneli. Šteta za njih.

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Recimo to samo naglas: Laka si marka, Ribe, i ako će netko dobiti udarac u leđa, to ćeš biti ti. I zašto? Zato što previše dajete i previše vjerujete.

Naravno, pretpostavljate da ako ste nečiji šampion, onda će vas morati držati cijeli život. Mislim, tko još daje koliko ti, Ribe?

Možda je vaša greška u ideji da previše razmišljate o tome koliko ste dobri, kakav ste prijatelj, a niste uzeli u obzir da ljudi s kojima se družite nisu tako fini kao vi.

Ponosna si što si takva draga, i nažalost, sve svoje dobre stvari poklanjaš ljudima koji bi te lako mogli izbaciti sa smećem. Dotaknite svoje samopoštovanje sljedeći put kada odaberete prijatelja. Izbjegavajte udarac u leđa, birajte mudro.

Stranice: 1 2