Slonić koji ti je najslađi OTKRIT će ti NEŠTO JAKO VAŽNO! Jedan je znak VELIKE SREĆE!

Slonić koji ti je najslađi OTKRIT će ti NEŠTO JAKO VAŽNO! Jedan je znak VELIKE SREĆE!

7 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Ko vas pozna, ne može o vama ništa loše i ružno reći. Mnogi vas poznaju i najviše riječi hvale imaju za vas. Jedna od vaših najljepših vrlina je nesebičnost. Vi bi i zadnju mrvu kruha sa nekime podijelili.

Ispunjava vas kao čovjeka kada nekome možete pomoći i kada nekoga usrećite. Tada vašoj sreći nema kraja. Niste materijalista i ne sanjate o nekom bogatstvu. Zadovoljni ste sa onim što imate i pokušavate uživati u tome što imate. Imate snove kao i svi drugi, ali vaši snovi su skromni i relani.

Niste osoba koja ima želje i snove za koje već unaprijed znate da gotovo da ne postoji nikakva šansa da se ostvare. Možda da težite nečem većem, možda bi više imali, ali vi se ne žalite i ne želite se mijenjati.

Svoj obraz, čast i poštenje ne bi prodali za ništa na svijetu. Sudbina i život voli skromne, nesebične i dobre ljude. Ponekad ne mislite tako, posebno kada vas život ošamari, ali ipak, jednom sve dođe na svoje. Sreća vas ovaj put neće zaobići, a vi nećete moći zaobići sreću.

Uskoro u vaš život dolazi novčani dobitak koji će vaš život već ionako lijep učiniti još ljepšim i boljim. Kada osjetite moć novca, tek onda ćete shvatiti koliko život može biti lakši.

Nekima bi bio ljepši, ali vama će biti lakši, ali ipak ujedno i ljepši. Vi ste taj koji je uvijek bio dobar prema drugim ljudima, a sada će život i sudbina biti dobra prema vama. Uživajte jer zaslužili ste.

 

 

TREĆA SLIKA:

Za vas je ljubav pokretač svega i smisao života. Ljubav općenito, a ne samo ljubav prema partneru. Ljubav prema obitelji i svim ljudima za koje možete reći da ih volite. Vi ste osoba koja ima potrebu voljeti, osoba koja ima potrebu biti korisna, osoba koja daje pažnju i koja neprestano brine o svojim voljenima.

Isto tako, imate potrebu da i vas vole oni koje vi volite, da i oni brinu o vama i daju vam pažnju. No vaša ljubav, briga i pažnja je toliko velika da je to nemjerljivo sa onim što vi dobijate. Možda vas to nekad rastuži, možda nekad očekujete više, a ne dobijete onoliko koliko ste očekivali.

U svemu tome, često zaboravljate na sebe. Mnogi su vam bitniji od vas samih. Stavljate ih ispred sebe i svojih želja, a sebe stavljate u drugi plan. Vaša sretna zvijezda će biti uz vas i u život će vam poslati veliku sreću.

Vrlo uskoro ćete imati mnogo razloga za sreću. Vaša velika želja će se ostvariti koja je vezana za vaše voljene. Isto tako ostvarit će se i želja koja je vezana za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda se neće se svi radovati skupa sa vama onako kako bi vi htjeli. Počnite misliti malo više na sebe, barem malo više, jer ništa manje niste vrijedni od nikoga.

Stranice: 1 2