Ispred OVA 3 znaka je sedmica PUNA SREĆE, RADOSTI, DOBRIH VIJESTI i USPJEHA – od 7. do 13. marta!

Ispred OVA 3 znaka je sedmica PUNA SREĆE, RADOSTI, DOBRIH VIJESTI i USPJEHA – od 7. do 13. marta!

6 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan pruža vam iskrenu zahvalnost za ono što imate i mnogo manje privrženu potrebu za onim što nemate. Kao što je Sinead O’Connor jednom rekla: “Ne želim ono što nemam.”

Ima smisla. To je također znak istinskog zadovoljstva, i premda ste već hodali ovim putem, u prošlosti je ova izjava bila više želja nego istina. Ovog tjedna, to je istina.

Pomirili ste se sa svojim životom i kako starite, osjećate malo više prihvaćanja onoga što ne možete promijeniti — i to je u redu. Vaš ljubavni život ovog tjedna neće rasti, ali to sigurno neće biti nešto na što bi se netko mogao požaliti.

Ono što vam dolazi ovog tjedna je samoprihvaćanje i neće vam biti važno tko to odobrava, ne odobrava ili čak obraća pažnju. Znate tko ste, i kako dani prolaze, svakim danom je sve bolje i bolje.

 

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ovo je praktički čaroban tjedan za vas. Svi znamo izraz “pusti to”, ali rijetko je ovaj izraz nešto što svi možemo shvatiti jer je ozbiljno puštanje ozbiljan posao.

Jao, ovog tjedna ćete svladati taj izraz jer osjećate da ste prešli granicu između držanja mnogih prošlih scenarija koji vam uzrokuju bol i otpuštanja jer vidite da ova radnja također oslobađa bol.

Sve ste shvatili, Strijelce. Ne morate više sve to uzimati k srcu; to bi mogao biti samo nečiji posao.

Proveo si cijeli život pokušavajući biti ‘dobar dečko’ i otkrio si da je to preteška odgovornost za tebe. Zadovoljan si što si sada ‘živ’.

Ovaj tjedan vam pomaže da se oslobodite potrebe da spasite svijet, svoje prijatelje, svoje voljene…možete se koncentrirati samo na spašavanje sebe, i kad bolje razmislite, stvarno ste dobri u tome!

Stranice: 1 2