3 horoskopska znaka kojima se VRAĆA BIVŠI PARTNER tijekom Sunčevog sekstilnog Urana od 6. marta 2022.

3 horoskopska znaka kojima se VRAĆA BIVŠI PARTNER tijekom Sunčevog sekstilnog Urana od 6. marta 2022.

5 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Recimo to ovako: imali ste loš raskid. Svi koji su uključeni pretrpjeli su emocionalnu štetu i nema šanse na Zemlji da želite više od toga. A ipak, vaš bivši bi se mogao pojaviti tijekom ovog tranzita, i bilo bi vam dobro da se pripremite na to. Ono što će vam se pojaviti je ideja u što se ovaj odnos pretvorio na kraju: sadistička igra mentalnog mučenja i glupih podvala.

Ova osoba je bila pravi ludak, i iako priznajete da ste odigrali svoju ulogu u devastiranju veze, vrlo jasno prepoznajete da je ta osoba loša za vas.

A glavni razlog zašto su oni loši za vas je taj što izvlače ono loše u vama, a vi ste sazreli daleko od njihovih igara. Očekujte ‘bivše viđenje’ tijekom Sunčevog sekstilnog Urana, oko 2. ožujka.

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Jedna od stvari koje ste tijekom godina saznali o sebi je da možete biti pravi gurman, a to vam se ne sviđa kod sebe. Da biste udovoljili drugima, žrtvovali ste svoj integritet, ali vas nitko nikada nije doveo u tu poziciju kao što je to učinio vaš bivši. Vau, jesu li te ikada pretvorili u nekoga tko nisi htio biti!

Prekid s njim bio je vjerojatno najpametniji potez koji ste ikada napravili, i sigurno ste se osjećali snažno. Dakle, što ćete učiniti kada se ovaj vaš bivši vrati na mjesto zločina, za vrijeme sekstila Sunca Urana?

Velika je šansa da je ta osoba ‘ovisna’ o vama i da nije provukla kroz svoju debelu lubanju da je više ne želite u svom životu. Budite spremni biti pokolebani i zavedeni, a pod ‘pripremljeni’ mislimo biti spremni otići. Oni će pokušati, Ribe. Otići.

Stranice: 1 2