3 horoskopska znaka čija će se VEZA NA DALJINU RASPASTI tijekom Merkurovog kvadrata Urana počevši 4. marta 2022.

3 horoskopska znaka čija će se VEZA NA DALJINU RASPASTI tijekom Merkurovog kvadrata Urana počevši 4. marta 2022.

3 ožujka, 2022 0 By Admin

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Uran je već neko vrijeme stvarao valove u vašem sektoru kuće i doma, ali kada razgovara s Merkurom u vašem znaku, ideja o fleksibilnosti za vezu na daljinu stari brže nego što ste mislili.

Postoji nešto u tome da možete uzeti telefon i dobiti se s partnerom na kapu, ali kada ste toliko udaljeni, to je nemoguće, a sada se vaš partner osjeća više kao prijatelj, a vi izgledate za veću intimnost nego što je sada.

OK, ovo je bilo zabavno, a sada nije. A kada stvari postanu ‘nezabavne’, tada Vodenjak čini svoj veliki izlaz. A što je s osobom s kojom ste u vezi — ovom velikom ljubavlju koja živi negdje tako daleko da su šanse da se vas dvoje IKAD nađete zajedno male i rijetke? Vjerojatno bi mogli živjeti romantičnim životom na telefonu s tobom, zauvijek.

Isprva je bilo zabavno, čak i odvažno – vjerojatno seksi, na način “ne poznajem te”. Ali ipak, sjaj ovoga počinje nestajati i vi ste na mjestu gdje se pitate želite li zaista upoznati tu osobu ili je vrijeme da sebi priznate da ovaj LDR ne radi.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Merkur u vašem skrivenom neprijateljskom sektoru tjera vas da se mnogo više svađate sami sa sobom nego inače, i to nema smisla. Niste učinili ništa loše. Vaš partner nije učinio ništa loše, ali se čini kao da vas dvoje prelazite na druge stvari, jedno bez drugog. Vrijeme je da kažemo stvari kakve jesu.

Izgradili ste obrazac sa svojim ljubavnikom na daljinu: probudite se, prijavljujete se jedni s drugima putem poruka, šaljete emotikone srca i kratke rečenice ljubavi i flerta… i onda nastavljate svoj dan, bez njih. Vaša veza na daljinu počela vas je iznevjeriti.

Ovo nije ljubav; flert je postao dosadan, a sada se zbog cijelog uzorka počinješ osjećati kao budala. Ne možete se nositi sa stvarnom osobom koja vam se pojavljuje u lice i gleda vas u oči? Naravno, možete to podnijeti, i ne samo to, vi to želite. Shvatit ćete da za vrijeme Merkura u kvadratu s Uranom vaša veza na daljinu nema šanse.

Stranice: 1 2