3 horoskopska znaka koji će ŽELJETI LJUBAV KOJU NE MOGU IMATI tijekom Merkura u kvadratu s Uranom od 2. marta 2022.

3 horoskopska znaka koji će ŽELJETI LJUBAV KOJU NE MOGU IMATI tijekom Merkura u kvadratu s Uranom od 2. marta 2022.

28 veljače, 2022 0 By Admin

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kaos je vaše srednje ime na ovaj dan jer Merkur u kvadratu s Uranom se vrti oko toga kako percipirate stvari ovog dana. Slučajno ste zaljubljeni u nekoga tko ne zna da postojite. Planirate im dati do znanja da znate, unatoč činjenici da se sve to čini malo previše nervoznim.

Želiš ljubav koja nije namijenjena tebi, a boli te kad pomisliš da se to nikada ne može dogoditi. Ipak, ustrajete, misleći da ćete na kraju biti prihvaćeni ako se nastavite pokazivati ​​za ovu ljubav. Jarac, vrijeme je za buđenje. Ovaj brod je isplovio, a vi niste na njemu.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Naučili ste se baviti svojom opsjednutošću privatno kada je u pitanju osoba u koju osjećate da ste zaljubljeni. Prije su vas ismijavali prijatelji koji vas optužuju da niste u kontaktu sa stvarnošću; na kraju krajeva, ti si zaljubljen u slavnu osobu koja nema pojma tko si ti.

Ipak, osjećate da trebate upoznati tu osobu i vjerujete da će se zaljubiti u vas, ako vas vidi – čak i na jednu sekundu. Tvoji prijatelji ti se rugaju iza leđa što si tako djetinjast, no to nije stvar od koje se možeš lako odreći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Na nekoj dubokoj razini, znate da vas ova osoba može vrlo dobro odbiti. Merkur u kvadratu Urana pobuđuje ideju da ste možda na putu razočaranja u tom pogledu.

Stranice: 1 2