3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN MJESEC MART 2022! – Mjesec mart će vam donijeti više nego očekujete!

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN MJESEC MART 2022! – Mjesec mart će vam donijeti više nego očekujete!

28 veljače, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

U ožujku ćete napredovati, u smislu posla i okruženja na radnom mjestu. Vaš će se prvi tjedan činiti kao isti kada je u pitanju ono što se događa na radnom mjestu, ali oko drugog tjedna počet ćete vidjeti neke velike promjene.

To je kao vrijeme proljetnog čišćenja na poslu, a glave će se vrtjeti, da tako kažem. Ljudi će biti otpušteni, ali će vaš posao biti siguran. Međutim, niste zadovoljni time što ćete biti ti koji će ostati ako ne dođe do promjene. Ovo će vam biti glavni cilj ovog mjeseca: promijeniti stvari na radnom mjestu.

Imat ćete sreće. Uspjeh je vaš. Budite vrlo konkretni sa svojim zahtjevima vezanim za posao jer sada možete manifestirati svoje idealno radno okruženje. Neka radi za sebe, Djevice. Možeš ti to.

 

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ožujak je mjesec kada vam stvari idu na kraj, pogotovo kada su u pitanju kuće i osobne stvari. Možda ste vi i vaš partner razgovarali o ideji preseljenja, zbog povoljnih okolnosti novog posla.

Ovo bi bio dobar trenutak da isplanirate ovaj potez.

Ne trebate se pretjerano brinuti o stvarima tijekom ovog vremena, jer se čini da sve ide kako treba. Naravno, bit će manjih zapreka na tom putu, ali opći osjećaj ožujka vrti se oko uspjeha koji stvarate u svom kućnom prostoru.

To uključuje i obitelj. Možete biti sigurni da je vaše zdravlje u dobrom stanju i da će vaši romantični odnosi biti u dobrom stanju. Nema svađe, nema nereda.

Stranice: 1 2