POŽELI ŽELJU i IZABERI ZLATNU RIBICU i otkrij da li će ti se ŽELJA ISPUNITI!

POŽELI ŽELJU i IZABERI ZLATNU RIBICU i otkrij da li će ti se ŽELJA ISPUNITI!

26 veljače, 2022 0 By Admin

DRUGA ZLATNA RIBICA ODGOVARA:

Vi ste osoba koja voli sanjati i maštati. Isto tako, puno toga vi želite, ali ste svijesni da se veliki dio vaših želja jednostavno ne može ostvariti.

Vi ste spoj mašte i realnosti. Volite otputovati u svijet mašte, ali čvrsto stojite na zemlji i ne zanosite se željama koje se ne mogu ostvariti ili da kažemo, trebalo bi se desiti čudo da se ostvare.

Upravo zato se vi više fokusirate na onu vrstu želja koje su realno ostvarive, iako vama i takve često izmaknu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zlatna ribica koju ste izabrali kaže da će se jedna vaša manja želja ostvariti već početkom idućeg mjeseca, a jedna velika želja da će vam se također ostvariti, ali ćete na ostvarenje te želje ipak morati još pričekati.

 

 

TREĆA ZLATNA RIBICA ODGOVARA:

Vi ste osoba koja je vrlo skromna i koja sreću pronalazi u malim stvarima. Vi također imate želje, želite i maštate kao i svi drugi ljudi, ali najveće želje koje vi želite, zapravo nemaju cijenu i ne mogu se kupiti. Strpljenje je vaša odlika i strpljivo čekate da se vaše želje počnu ostvarivati.

Vama će se ostvariti nekoliko manjih želja i tu u skorijem vremenu. A što se tiče velike želje. Velika želja koju imate i za koju vjerujete da se neće ostvariti, ipak hoće. Za ostvarenje velikih želja, ponekad je potrebno dosta vremena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ponekad se ostvare kada to najmanje očekujemo. Vama će se vaša velika želja ostvariti onda kada to budete najmanje očekivali. Kroz najviše 40 dana možete očekivati ostvarenje vaše velike želje. Ipak će strpljenje biti nagrađeno.

Stranice: 1 2