Izaberi ANĐELA i poslušaj kakvu VAŽNU PORUKU ima za tebe

Izaberi ANĐELA i poslušaj kakvu VAŽNU PORUKU ima za tebe

26 veljače, 2022 0 By Admin

DRUGI ANĐEO:

Anđeo vam šalje poruku da ostavite prošlost tamo gdje joj je mjesto, jer njoj nema mjesta u budućnosti i danima koji su pred vama. Poručuje vam da prošlost ionako ne možete ni vratiti ni mijenjati i da je vrijeme da se prestanete zamarati situacijama i osobama iz prošlosti. Ono što je bitno je sadašnjost i budućnost i na to morate biti fokusirani i svu svoju snagu i energiju trebate usmjeriti na sadašnjost i budućnost.

Prošlost vam je donijela puno boli i tuge i s tim se još niste pomirili i to vam i dalje tugu stvara. Ali, vrijeme je da to pustite. Vrijeme je da pronađete sitnice u sadašnjosti u kojima ćete pronaći radost i veselje. Da biste mogli u potpunosti uživati u sadašnjosti, morate pustiti prošlost i sve ono što vam je bol donijelo. Cijenite svaki novi dan u kojem se probudite, jer ni jedan se vratiti neće.

 

TREĆI ANĐEO:

Vi ste puni gorčine i bijesa zbog nekih osoba koje su vas razočarale i povrijedile. Puni ste i bola, jer i dalje nisu zacijelile rane koje su vam otvorili. Koliko god se trudili da na to ne mislite, ne uspijevate. To vas iz dana u dan proganja i kida vam dušu. Kada bi barem mogli oprostiti, lakše bi vam bilo, ali ne možete ni oprostiti.

Vaš Anđeo vam šalje poruku. Poručuje vam da morate pronaći način da oprostite tim osobama. Sve dok to bude u ovoj količini prisutno u vama, nećete se moći posvetiti sadašnjem vremenu i uživati u onome što svaki novi dan donese. Morate izbaciti iz sebe sve negativnosti, a i ne samo to.

Morate se maknuti od svih i svega što vam tugu i nemir stvara. Čak ako to uključuje i izbaciti i pojedine osobe. Nije bitno da vas svi vole i prihvaćaju. Bitno je da vas vole oni koje vi volite i bez kojih bi vaš život bio nezamisliv.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Udaljavanjem negativnih ljudi od sebe, nećete ništa izgubiti, možete samo dobiti. Krenite napred i ne gledajte unazad. Budite opet sretni i zadovoljni.

Stranice: 1 2