3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN LJUBAVNI ŽIVOT  tijekom Mjesečevog kvadrata Venere od 25. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN LJUBAVNI ŽIVOT tijekom Mjesečevog kvadrata Venere od 25. februara 2022.

24 veljače, 2022 0 By Admin

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Pred vama je tužna, ali slatka ironija, u smislu vašeg ljubavnog života i njegovih poboljšanja: učite prihvaćati partnerove nedostatke.

Prosuđivali ste svaki pokret ove osobe i dali ste joj do znanja da je osuđujete i osuđujete. Mjesečev kvadrat Venera omogućuje vam da se malo opustite na suđenju i gura vas prema razumijevanju.

Od vas se neće tražiti da omogućite najgore osobine svog partnera, ali dat ćete si odmor od toga da se zbog njih cijelo vrijeme ne morate osjećati grozno.

Prihvatit ćete da je vaš partner…manje od nagrade, a na neki način ovo je veliki napredak u vašem ljubavnom životu.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ono što vaš ljubavni život podiže na sljedeću razinu u smislu ljubavi i poštovanja, je ono što vam se oboma dogodi kada sjednete i sve izbrišete.

Umjesto da se besciljno raspravljate, jednostavno zato što ste na to navikli, uzmite tu energiju i stopite se s Mjesečevim kvadratom Venerom, tako da ono što potrošite ide u pozitivan cilj, kao što je popravljanje štete koja je učinjena unutar granica vaše ljubavi život.

Ako oboje želite nastaviti, onda se oboje morate potruditi da shvatite što je pošlo po zlu i kako to ponovno uspjeti. Mjesečev kvadrat Venera dat će vam veliki trag: isplati se.

Stranice: 1 2