TEST OPAŽANJA ZA NAJBOLJE! Pronađi koliko ima slova “O” između svih 0!!! SVI će POGREŠNO ODGOVORITI!

TEST OPAŽANJA ZA NAJBOLJE! Pronađi koliko ima slova “O” između svih 0!!! SVI će POGREŠNO ODGOVORITI!

21 veljače, 2022 0 By Admin

Redaka ima prilično dosta i zaista nije jednostavno kako se na prvi pogled čini. Zato sam odmah već na početku rekla da nije ni malo jednostavno.

Za ovu vrstu skrivalice, kao ni za sve ostale do sada, vam zaista nije potrebno nikakvo znanje. Sve što vam je potrebno je malo vremena, puno koncentracije i jako izoštreno oko. Naravno i strpljenje.

Nije svako oko isto i nemamo svi iste sposobnosti zapažanja, pa će tako biti onih koji će vrlo brzo riješiti ovaj zadatak, a bit će i onih koji će se namučiti dok pronađu sve petice. Ono što je sigurno je da će i onima sa vrlo dobrim zapažanjem biti potrebno dosta vremena.

Ova skrivalica zaista nije jedna od onih koja se može riješiti u trenu i na prvi pogled. Ja ću vam naravno otkriti točan rezultat, odnosno otkrit ću vam koliko se točno broja 0 nalazi na slici između mora slova O.

Ali pokušajte riješiti sami prije nego pročitate riješenje koje ću vam otkriti. Možete nakon toga provjeriti da li ste dobro prebrojali i uočili točan broj skrivenog slova O.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sada ću vam reći riješenje ove skrivalice i otkriti vam koliko se nalazi slova O između svih ovih brojeva 0.

Riješenje ove skrivalice je:

Slovo O se nalazi na 4 mjesta.

Nadam se da vam nije bila preteška skivalica, nadam se i da ste se zabavili. Pišite nam u komentare vaša riješenja, pišite nam i da li vam je bila teška ili lagana  i koliko vam je trebalo vremena da ju riješite.

Stranice: 1 2