3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZDATI i IZNEVJERITI tijekom Mjesečevog kvadrata Urana počevši od 22. februara 2022.

3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZDATI i IZNEVJERITI tijekom Mjesečevog kvadrata Urana počevši od 22. februara 2022.

21 veljače, 2022 0 By Admin

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

U vašem životu postoji netko kome ne biste trebali vjerovati. Dali ste im vremena, truda, rame za plakanje i nikad niste dobili ideju da bi, u slučaju da se plime okrene i da bi vam mogle zatrebati, one zaista bile tu za vas. Pa, pogodi što? Bio si u pravu, a oni nisu tu za tebe.

Mjesečev kvadrat Uran ih stavlja u vaš život jednostavno u svrhu da prepoznate da ste iskorišteni. Ova osoba više nema nikakve koristi od vas, i baš kao što ste mislili da je konačno skrenula prema blažem, otkrijete da vam je pričala iza leđa, namještala vas za batinanje i općenito bila ubod prijatelja u leđa . Nije lijepo!

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Uf, opet ovo. Znate kako je kad vas prijatelj zabije nožem u leđa jer se čini da ste uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme kada se ovakve stvari pokvare.

Ovo je ubod u vezi s poslom; vjerovali ste nekome na poslu, a sada možete vidjeti njegove prave boje, a oni će vas sve maknuti s puta.

Mjesec u kvadratu s Uranom stavlja vas na prvu liniju, Djevice, možda ćete se na kraju šutnuti jer ste dopustili da se to dogodi, ali još jednom ste pokušali biti fina osoba koja će ponuditi pomoć i podršku ‘novom tipu’ i što dobivaš li zauzvrat? Totalno zabadanje u leđa. Morate zauzeti stav; ili vi njega ili on vas!

Stranice: 1 2