3 horoskopska znaka čiji KARMIČKI ODNOS ZAVRŠAVA tijekom Mjeseca nasuprot Marsu počevši od 19. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji KARMIČKI ODNOS ZAVRŠAVA tijekom Mjeseca nasuprot Marsu počevši od 19. februara 2022.

18 veljače, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vaš karmički odnos će završiti jer. spremni ste postaviti zdrave granice i vaša veza nije zdrava.

Vaša veza nikada nije trebala ići na razinu na kojoj je i ne bi se trebala nastaviti. Vi i ova osoba ste povezani; to je istina. Toliko ste iskusili zajedničkog života da više teško možete razlikovati između sebe.

Iako to može zvučati slatko ili romantično, dogodilo se da je postalo previše poznato. Čini se da ne postoji granica ili granica koja bi vas razdvojila, a to je ono što ste oboje trebali – granica.

Mjesečeva opozicija, Mars, omogućuje vam da jasno vidite da vaš karmički odnos treba biti oslobođen. Sve stvari moraju završiti, pa tako i ovaj odnos.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Spremni ste da ovaj karmički odnos prestane jer ste zajedno prošli previše toga, a sada ste umorni.

Bio si dobar prijatelj; pravi prijatelj, a u svom životu spoznali ste blagoslov istinske i snažne veze s drugima koje biste mogli nazvati ‘prijateljem’.

Međutim, imate svoje granice s prijateljima i ljubavnicima. Vi niste netko tko se potpisuje za cijeli život kada su u pitanju veze … vi ste realist u tom pogledu; živiš u trenutku.

A sada je trenutak ispunjen utjecajem Mjesečeve opozicije Marsa. Pobuđuje potrebu da prekinete vezu koja vam je nekada bila vrlo važna. Ovu vezu možete čak nazvati karmičkim biljegom u vašem životu.

Ipak, vrijeme vas je oboje iscrpilo. U zraku se osjeća osjećaj koji sugerira da oboje krenete dalje. To će se dogoditi tijekom Mjesečeve opozicije s Marsom.

Stranice: 1 2