3 horoskopska znaka koji će KONAČNO IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će KONAČNO IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

15 veljače, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Činjenica da ste netko tko je patio od dubokog emocionalnog slomljenog srca je nešto što ste pokušali zadržati na niskom nivou.

Ne pokazujete svoje srce ljudima, uglavnom zato što ste toliko potaknuti prošlim slomovima srca da umjesto toga ne biste pokazali ovu vrstu sirove ranjivosti.

Jednostavno ne želite da vas iskorištavaju jer znate koliko možete dati i vidjeli ste što vam je slomljeno srce učinilo.

Tijekom Mjeseca u Blizancima, imat ćete priliku sve to vidjeti vrlo jasno, a svoju kaznu slomljenog srca prepoznat ćete kao samonametnutu zatvorsku kaznu.

Vi ste taj koji će se sada zatvoriti. Učinit ćete to onog trenutka kada shvatite da je na vama i samo vama da to učinite.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kad bi samo zatvaranje bilo tako jednostavno. Samo ako. Trpite grijeh vezanosti; toliko ste vezani za nekoga da ste sebe učinili dijelom njega. Ne možete ih pustiti jer vjerujete da ne možete, da to nije u redu, da bi bilo nemoguće pustiti tu osobu.

Ipak, sve što su vam dali je slomljeno srce, a ako nastavite, to je sve što ćete ikada dobiti od njih. Mjesec u Blizancima omogućuje vam da ovo vidite iz druge perspektive.

Shvaćaš da godine samo prolaze i da ne želiš sve izgubiti samo da bi održao nekakvu ropsku odanost ideji izdaje. Što dovraga, Strijelac? Pusti to. Ova vezanost uništava vam život. Otići.

Stranice: 1 2