3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

14 veljače, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Postoji duboko ukorijenjen razlog zbog kojeg se želite ponovno spojiti sa svojim bivšim, čak i na nekoliko sati samo da porazgovarate o stvarima, a to je zato što ste se vas dvoje napustili osjećajući se sto posto nepotpuno.

Ništa o vašem prekidu nije bilo realno; kao da ste oboje spustili svu odgovornost jedno prema drugom i nastavili se ponašati kao čudovišta…ali jeste li ih i dalje voljeli? Da. Jesu li te još voljeli? Da jesu.

Dakle, ti i ta osoba prekinuli ste, a nastavili ste biti zaljubljeni jedno u drugo, i oboje ste morali stajati uspravno u svom ponosu, ma koliko vas to rastužilo. Glupi ljudi. Mjesec u Blizancima će ovu osobu vratiti u vaš život. Ovaj put učini pravu stvar.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Pokazali ste se kao vrlo oštar sudac, a u prošlosti ste ozbiljno ocjenjivali svoje romantične partnere. Možda ste čak i presudili da jedan od njih ne postoji.

Ova osoba je ona na koju ćete se fiksirati tijekom Mjeseca u Blizancima. Da, ova osoba vas vjerojatno misli kao suca izvršenja i porote, a ako je moguće da Škorpion požali – to je vrijeme kada će se to dogoditi.

I ne samo to, vaš osjećaj pseudo-krivnje zapravo će vas potaknuti da im se obratite, da vidite je li moguće svojevrsno pomirenje. Jeste, ali morate staviti dobrotu u prvi plan. Ostavite stvar s prosuđivanjem kod kuće.

Stranice: 1 2