3 horoskopska znaka koji će RISKIRATI SVE ZBOG LJUBAVI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere od 13. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će RISKIRATI SVE ZBOG LJUBAVI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere od 13. februara 2022.

12 veljače, 2022 0 By Admin

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Definitivno ćete riskirati sve zbog ljubavi, Djevice, ali ćete to učiniti sa sigurnosnom mrežom, čvrsto postavljenom. Znate da bi to što ćete učiniti potencijalno moglo izazvati glavobolje i uzbunu, ali želite tu osobu u svom životu i ne možete ni shvatiti da će ona izmaknuti, pa stojite čvrsto i idete u bitku, tako da govoriti.

Mjesec u kvadratu sa Venerom natjerat će vas da uvjerite svoju voljenu osobu da je to jedini način i da moraju razbuktati strast koliko i vi kako bi mogli ispuniti svoj dio dogovora, a to je, naravno, biti zajedno , zauvijek, kao par. Da, možda će biti potrebno malo ‘prisile’, ali to je ono zbog čega će se osjećati vrijednim.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Za razliku od Djevice, radite bez sigurnosne mreže, jer vjerujete da će sve što radite u ovom životu biti savršeno. Kao da nikada niste naučili niti jednu lekciju.

Međutim, taj ćete rizik preuzeti tijekom Mjesečevog kvadrata Venere, jer još jednom vidite nadu i avanturu u osobi koja ne radi automatski prema istom cilju.

Možda ćete osjećati da morate nešto dokazati toj osobi kako bi se ona osjećala sigurnije što je s vama. Ne možete vidjeti život bez njih, pa činite poteze da zavedete, impresionirate i očarate svoj put u njihova srca.

Rizičan je to potez jer je cijeli vaš svijet ovdje na kocki, ali budući da je Mjesečev kvadrat Venera tako suosjećajan tranzit, vjerojatno ćete uspjeti.

Stranice: 1 2