LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Februar: Jednom znaku je više nego ikad potrebna ljubav i pažnja, a sada mu dolazi srodna duša…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Februar: Jednom znaku je više nego ikad potrebna ljubav i pažnja, a sada mu dolazi srodna duša…

8 veljače, 2022 0 By Admin

VAGA

Ništa vas više ne bi usrećilo nego dokaz da ste i koliko ste voljeni. Emotivno ste ispražnjeni i usamljeni i potrebna vam je ljubav, pažnja i briga više nego ikada. No, strpite se još malo, ljubav će vam doći.

 

 

ŠKORPIJA

Iako trenutno niste raspoloženi za ljubav, nemojte zanemarivati i odbijati voljenu osobu. Voljeni ste i partner vam pruža ljubav. Ne bježite od ljubavi, nego joj idite u susret.

 

 

STRIJELAC

Čini vam se i imate osjećaj da su svi oko vas sretniji u ljubavi nego vi. No, to nije tako ni približno. To što ste emotivno prazni, razočarani i usamljeni je samo prolazna faza. I to će proći.

 

 

JARAC

Pred vama je lijep dan  u kojem ćete se osjećati više nego dobro bez obzira da li ste u vezi ili niste. Oni u vezi će uživati uz voljenu osobu, a slobodni će uživati u svojoj slobodi. Ne zamarate se sa trenutnom situacijom, jer znate da ćete svakako jednom pronaći svoju drugu polovicu.

 

 

VODOLIJA

Dan će vam biti kao stvoren za sve osim za ljubav. Moguće je da ćete otkriti neke tajne koje će vas duboko povrijediti. Postoji šansa da će i vaša veza postati upitna kao i daljnja ljubavna budućnost. No, život ide dalje…

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Teško vam pada samoća, ali i to je sastavni dio života. Bolje da ste i sami, nego sa nekim tko neće cijeniti vašu ljubav ili kraj koga ne bi bili sretni. Bit ćete i vi sretni, jer srodna duša će vam doći kada se najmanje tome budete nadali.

Stranice: 1 2